ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

12η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Στις 28 Ιανουαρίου 2018 ώρα 11 το πρωί,
 πραγματοποιήθηκε η κοπή την Πρωτοχρονιάτικης Πίτας παρουσία μόνο των μελών του Συλλόγου μας  και 
στην συνέχεια η 12 τακτική Γενική Συνέλευση 
 του Συλλόγου μας στην αίθουσα του.

Η πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στον υπεραθλητή Ζωφριώτη Σπύρο Χρυσικόπουλο και του ευχήθηκε να πετύχει τον στόχο του που είναι  ο διάπλους Ρόδος Καστελόριζο 140 χλμ επί 40 ώρες περίπου συνεχούς κολύμβησης.
Επίσης αφιέρωσε από ένα κομμάτι πίτα στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, στην εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου  και ενα κομμάτι για την μνήμη του Γρηγόρη Πενταράκη που πρόσφατα έφυγε από την ζωή.
Στην συνέχεια η πρόεδρος κάλεσε το μέλος και πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου κ. Θανάση Ζαρκογιάννη, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι στην πρόεδρο κ. Κωβαίου. Επίσης  το μέλος Χρήστος Καρίπης και πρόεδρος του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου , ο οποίος το αφιέρωσε στον Σύλλογο.
Συνέχισαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου , ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, ο Γραμματέας κ. Πουλόπουλος Παναγιώτης, ο Ταμίας και πρόεδρος του Σ.Ο. Τριαντάφυλος Σιαπέρας κ. Ζαχουλίτης Γιώργος, η Κων/να Δρούκα,  και η κ. Κασνέστη Λέλα .
































 Στην συνέχεια έγινε ο Διοικητικός Απολογισμός του Συλλόγου από την Πρόεδρο και ο Οικονομικός Απολογισμός από τον ταμία κ. Ζαχουλίτη Γιώργο. Ο Πρόεδρος της  εξελεγκτικής επιτροπής κ. Κυριακού Κυριάκος διάβασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής  , ο οποίος ανέφερε ότι κατά τον  έλεγχο, διαπιστώθηκε  ότι όλες οι εισπράξεις και οι πληρωμές έγιναν με βάση τις αριθμημένες αποδείξεις και πράξεις του ταμείου έχουν καλώς σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις του Δ.Σ. ή της Γ.Σ..
Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αναφέρθηκε κατ΄αρχήν στις Πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα κυριότερα εξωραιστικά προβλήματα της Ζωφριάς. Μεταξύ άλλων η κατασκευή του 8ου Δημ. Σχολείου, στην ασφαλτόστρωση των δρόμων, στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Μεγ.  Αλεξάνδρου, στην βελτίωση και επέκταση του Φωτισμού, στην τοποθέτηση στεγάστρων στις στάσεις του Λεωφορείου, το συγκοινωνιακό πρόβλημα, στο κλείσιμο της χωματερής και  κυρίως στην εξαίρεση του Λατομείου Μουσαμά από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό , την ανακατασκευή των παιδικών χαρών.

   Ο Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος, καλέστηκε από την Πρόεδρο, προκειμένου να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα έργα που έχουν ανακοινωθεί και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα τους.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι αρκετοί δρόμοι στην Ζωφριά θα ασφαλτοστρωθούν, τα στέγαστρα είναι στο στάδιο της Μελέτης, ο φωτισμός είπε ότι θα βελτιωθεί, ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια το 715 και 716 που είναι τοπικά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των μαθητών  προς το Κέντρο των Λιοσίων και υπογράμμισε ότι η Χωματερή θα κλείσει από μόνη της γιατί δεν χωράει άλλα απορρίμματα πολύ σύντομα και ότι το Λατομείο Μουσαμά θα φυτευτεί και δεν θα επιτρέψει την χρήση του για απορρίμματα. 










κάτω: Ο Γρηγόρης Αιδώνης , μέλος του χορευτικού έδωσε το κομμάτι της πίτας στην
 χοροδιδάσκαλο μας κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου .

Μετά τον Απολογισμό των Οικονομικών , έληξε η 12 Γεν. Συνέλευση 
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Κώστα Ρήγα και
 την Γραμματέα κ. Μαρία Κούτρα για την βοήθειά τους στην διαδικασία της  Γ.Συν.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση και την κ. Δρούκα Κων/να για την νοστιμότατη  πρωτοχρονιάτικη πίτα που μας έφτιαξε.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

" Μαζί για το Παιδί"

25 έως τις 29 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το 2ο No Finish Line Athens, o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, ο μοναδικός υπερμαραθώνιος των 90 ωρών, επιστρέφει στην Αθήνα μετά την περσινή ανεπανάληπτη επιτυχία και θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου με ένα πλήρες αθλητικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αλλά και σπουδαίους πρεσβευτές που θα καλέσουν τον κόσμο να τρέξει ή να περπατήσει για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα Θα πάνε στα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!
Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.
Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς ενός έτους έως μεγάλους 101 ετών!
Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017 στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6.202 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά, τα οποία πήγαν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών ξεκινά και με μία προσφορά καθώς ως τις 12 Φεβρουαρίου όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πληρώσουν 5 ευρώ αντί 7 που θα ισχύει μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 90 ωρών, ενώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών θα πληρώσουν 3 ευρώ.
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, η οποία έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των εταιρειών, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.
Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και αναφορά ονόμαστος στον αριθμό (bib number), απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα. Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις στις ομάδες με τη μεγαλύτερη προσφορά.
Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει ομάδα δημοτικού και ομάδα γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com, υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).
Yπάρχει ειδική προσφορά ως τις 12 Φεβρουαρίου υπάρχει για τις ομαδικές συμμετοχές από σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και πολιτιστικούς με το κάθε άτομο να πληρώνει 5 ευρώ, μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία η τιμή πάει στα 7 ευρώ. Η συμμετοχή για τις εταιρείες είναι στα 15€ / άτομο.
ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 24 ΩΡΩΝ
Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του επίσημου διεθνή υπερμαραθώνιου αγώνα 24 ωρών με διακεκριμένους αθλητές υπεραποστάσεων απ’ όλο τον κόσμο.
Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου υπεραμαραθώνιου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 20:00 με ημέρα λήξης το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 20:00.
Η διοργάνωση είναι του NFL International και την αποκλειστική ευθύνη έχει το NFL Athens Foundation με συνδιοργανωτή το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και φορέα υλοποίησης τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ερμής 1877. Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ  
 2ο No Finish Line Athens για το Μαζί για το Παιδί
Στις  28 Απριλίου Ημέρα Σάββατο   …….

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 
  ΤΗΛ ΕΠΙΚ. 6981570634

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Τμήμα ομαδικών πωλήσεων
Συγγρού 364, 176 74 Καλλιθέα
Τηλ.: +30 213 088 5742
Προς τον Υπεύθυνο Πολιτιστικών
Αξιότιμη κυρία, αξιότιμε κύριε,

Η δημοφιλέστερη μελοποίηση σαιξπηρικού δράματος, o Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Σαρλ Γκουνό, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη.

Τα τέσσερα εκτενή ντουέτα για τους εραστές της Βερόνας και οι διάσημες άριές τους αναπτύσσουν δραματουργικά την ιστορία από την αθώα αρχική συνάντηση των δύο νέων ως το τραγικό τους τέλος, από το ανάλαφρο «βαλς» της Ιουλιέττας έως την «άρια του δηλητηρίου» της ίδιας και από το εκστατικό τραγούδι του Ρωμαίου ως τον απαρηγόρητο μονόλογό του πάνω από το μνήμα της Ιουλιέττας. Παράλληλα, οι σκηνές πλήθους με τα εντυπωσιακά χορωδιακά, καθώς επίσης οι σκηνές χορού, δίνουν στο έργο λάμψη και ένα στοιχείο φαντασμογραφίας.

Στους ρόλους του τίτλου οι σπουδαίοι Μυρτώ Παπαθανασίου και Ισμαέλ Τζόρντι, πλαισιωμένοι από ένα λαμπερό καστ Ελλήνων μονωδών όπως οι: Άρτεμις Μπόγρη, Πέτρος Μαγουλάς, Δημήτρης Κασιούμης, Χάρης Ανδριανός και Αντώνης Κορωναίος.

Τους καταξιωμένους καλλιτέχνες πλαισιώνουν η Ορχήστρα και η Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός. Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελλος Γεωργακάτος. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Γιοχάννες Συτς. Συμμετέχουν μέλη του Μπαλέτου της ΕΛΣ σε χορογραφία Βάλιας Παπαχρήστου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 25, 28 Φεβρουαρίου και 2, 4, 7 και 11 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ώρα έναρξης 19.30 (τις Κυριακές ώρα έναρξης 18.30).

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα αγοράς ομαδικών εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές για ομάδες των 10 ατόμων και άνω.
 Αναλυτικότερα, οι τιμές των ομαδικών εισιτηρίων διαμορφώνονται:
·       στην Α ΖΩΝΗ €50 από €55
·       στην Β ΖΩΝΗ €45 από €50
·       στην Γ ΖΩΝΗ €30 από €35
·       στην Δ ΖΩΝΗ €15 από €20
Για τα ομαδικά σπουδαστικά – μαθητικά, η τιμή διαμορφώνεται στα €12.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ  ΘΕΣΕΙΣ  .  

Θα παρακολουθήσουμε την Παράσταση στις  2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.  Αναχώρηση από τον Σύλλογο ώρα 6.00 μ.μ. με τα αυτοκίνητά μας.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2018