ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η Συνεστίαση του Συλλόγου στις 28 Νοεμβρίου 2010

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός  Σύλλογος Ζωφριάς την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στο κοσμικό κέντρο «Έλατος» στην Χασιά.
          Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους  απολύτως επιτυχής , αφού τίμησαν με την παρουσίας τους αρκετοί Ζωφριώτες, φίλοι και επίσημοι, οι οποίοι γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα. 
Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία ,αφού ευχαρίστησε τους επισήμους και παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση του  Συλλόγου, στην ομιλία της , μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε  στην πλούσια δραστηριότητα του Συλλόγου, τόσο στα Πολιτιστικά όσο και στα εξωραϊστικά. Επίσης ανακοίνωσε τις επόμενες δραστηριότητες του Συλλόγου που έχουν προγραμματιστεί, όπως στις 8 Δεκεμβρίου θα γίνει ημερίδα στην αίθουσα του Συλλόγου με θέματα:  την σχολική ετοιμότητα , τις μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα συμπεριφοράς στην προσχολική και σχολική ηλικία με ειδικούς επιστήμονες.
Στις 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουνε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά.
Ενημέρωσε δε, ότι στην αίθουσα του Συλλόγου παραδίδονται μαθήματα σκάκι σε 20 παιδιά της Ζωφριάς ,από τον σκακιστικό όμιλο «Τριαντάφυλλο Σιαπέρα» με πρόεδρο τον κ. Πεντίδη και  προπονητή τον κ. Αγραπίδη Θεώδορο.
Ευχήθηκε στην νέα Διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής , καλή επιτυχία στο έργο τους, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού και τους συνεργάτες του για την συνεργασία που είχε ο Σύλλογος  και  ζήτησε  στον νεοεκλεγέντα εκπρόσωπο του κ. Μπουραίμη, αφού ο ίδιος δεν παρευρέθη, κ. Δρόλια , την συνεργασία της νέας Διοίκησης  με τον Σύλλογο, προκειμένου  να επιλυθούν σοβαρά προβλήματα  που απασχολούν την συνοικία της Ζωφριάς.
Ευχαρίστησε τα μέλη και  τους φίλους  που στηρίζουν τον Σύλλογο καθώς και όλα τα φροντιστήρια &  καταστήματα που με την προσφορά τους με διάφορα είδη για την λαχειοφόρο αγορά , ενίσχυσαν οικονομικά τον Σύλλογο
Η πρόεδρος μετά την ομιλίας της , κάλεσε τον Δήμαρχο ΄Ανω Λιοσίων κ Χρήστο Παππού και τον εκπρόσωπο του κ. Μπουραίμη , κ. Δρόλια, να χαιρετίσουν την εκδήλωση.
Στην  εκδήλωση χόρεψε τον χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού τμήματος  του Δήμου Άνω Λιοσίων  με χορούς της Μικράς Ασίας και άλλους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος ΄Ανω Λιοσίων, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και επικεφαλής την Δημοτικής παράταξης  «ενότητα πολιτών» κ. Σάββας Σάββας , ο Αντιδήμαρχος ΄Ανω Λιοσίων κ. Καμπόλης Δημ. ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι- κ. Κουράση Χρυσούλα, κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης , κ. Δρόλιας Παναγιώτης , κ. Δαχτυλίδης Γιώργος Δημ.Σύμβουλος Χασιάς , ο νεοεκλεγείς Δημ. Σύμβουλος κ. Σκαμαντζούρας  , ο πρόεδρος του Πολ.& Εξωρ. Συλλόγου Πανοράματος.