ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΑΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ 711


ANAΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ,ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, κ. ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ  ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΥΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦEI ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ . ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ή ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ .

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.                                       ΚΩΒΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ


 
 

 
 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ.
 

EKΔΡΟΜΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ- ΠΙΚ ΝΙΚ
 ΣΤΟ ΔΑΣΟΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΙΟΥ
 
Με μεγάλη συμμετοχή από μέλη - κατοίκους της Ζωφριάς και φίλους , πραγματοποιήθηκε η 4η Πεζοπορία στο Τατόι. Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, γι΄αυτό δόθηκε η δυνατότητα στους πεζοπόρους να απολαύσουν την φύση και να ξεναγηθούν στα ανάκτορα  του Τατοίου. Οι αργηγοί της πεζοπορίας ήταν ο Χαλκιώτης Νίκος και ο Πετρόπουλος Γιώργος .
 
 
Μελλοντικά ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει κι΄άλλη πεζοπορία στο Τατόι , επειδή είναι 45.000 στρέμματα και επομένως , κάθε φορά κάτι καινούργιο θα έχουμε να δούμε.