ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

6η εκδήλωση "ημερα γυναικας"





ANOIKTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ







ενημερωση


                
               
                             ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η 11 Πεζοπορία από το Φρούριο της Χασιάς έως το Αρχοντικό αναβάλλετε λόγω συνεχούς βροχόπτωσης. Η πεζοπορία είχε κατάβαση και μονοπάτια που κρατούν νερό και ως τούτου οι αρχηγοί κ. Χαλκιώτης Νίκος και κ. Πετρόπουλος Γιώργος έκριναν  να μην πραγματοποιηθεί λόγω επικινδυνότητας.



Θα ενημερώσουμε την νέα ημερομηνία......
                           
                                           Η πρόεδρος 
                                        Κωβαίου Ευαγγελία 

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ




Στις 6 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα του Συλλόγου μας , πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Σεμινάριο για Αυτοάμυνα για γυναίκες και παιδιά από 10 ετών και πάνω με την εθελόντρια εκπαιδεύτρια κ. Αντα Τσαρέα.

Το Σεμινάριο είχε σκοπό να εκπαιδεύσει τις γυναίκες , προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν πιθανό βιασμό ή απόπειρα ληστείας εις βάρος τους. 

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν πολύ έντονο και παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή, όσα η εξαιρετική εκπαιδεύτρια κ. Αντα Τσαρέα , έδειξε στον περιορισμένο χρόνο που είχε η εκπαίδευση. 

Μετά από αίτημα των συμμετεχόντων γυναικών να επαναληφθεί το σεμινάριο, η πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία σε συνεννόηση με την κ. Τσαρέα, αποφασίστηκε να επαναληφθεί πάλι ,στις 24 Απριλίου  2017 , ημέρα Δευτέρα ώρα 7 το απόγευμα, μόνον για όσες γυναίκες συμμετείχαν , προκειμένου να ολοκληρώσουν κάποιες ασκήσεις.