ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Oι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Ζωφριάς, κ. Κωβαίου Ευαγγελία Πρόεδρος, κ. Πουλόπουλος Παναγιώτης  Γραμματέας και ο κ. Ζαχουλίτης Γιώργος - Ταμίας, επισκεφθήκαμε την 26η Φεβρουαρίου 2015 ,στο προγραμματισμένο ραντεβού, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σχίζα Θανάση και τον Αναπληρωτή Δημάρχου Ύδρευσης & Ηλεκτροφωτισμού, κ. Σαρλά Μαρίνο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να τους δώσουμε εγγράφως τα προβλήματα της συνοικίας μας, για να συζητήσουμε γι΄αυτά και να μας  ενημερώσουν  γι΄όσα είχαν αρμοδιότητα.  .

Ο Αντιδήμαρχος  και ο Αναπληρωτής ήταν ιδιαιτέρως  φιλόξενοι και συνεργάσιμοι, αφού συζητήσαμε και ενημερωθήκαμε για ένα προς ένα  τα προβλήματα που καταθέσαμε. 

Η πρώτη είδηση ήταν ευχάριστη, αφού ο Αντιδήμαρχος  μας ενημέρωσε ότι η καταλληλότητα για την κατασκευή του 8ου Δημοτικού Σχολείου από την αρμόδια επιτροπή εγκρίθηκε. Επομένως, άνοιξε ο δρόμος για την απ΄ευθείας αγορά των ιδιοκτησιών από τον Δήμο μας , προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μελέτης και κατασκευής. Ο Αντιδήμαρχος μας βεβαίωσε, ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν γρήγορα , αφού έχει δώσει εντολή ο Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος. 

Για το βορεινό,  υπάρχει πρόταση για ΚΕΠ από πλευράς της Διοίκησης του Δήμου και περιμένουν απάντηση από τον αρμόδιο φορέα εάν το κτήριο έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές. Επισημάναμε στον Αντιδήμαρχο, ότι οι  φορείς της Ζωφριάς (Σύλλογος Ζωφριάς   & Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου) , έχουμε ενημερώσει την Διοίκηση με έγγραφο ,για  την ομόφωνη επιθυμία μας ,το κτήριο στο βορεινό να λειτουργήσει ως είχε, ως αναψυκτήριο .

Ο κ. Σαρλάς , μας βεβαίωσε ότι πολύ γρήγορα θα ανάψουν τα φώτα στην οδό Προμηθέως , που επί τέσσερα χρόνια είναι σε βαθύ σκότος.
 Επίσης δεσμεύτηκε ,να εξετάσει το θέμα της ενημέρωσης των κατοίκων εγκαίρως , ότι πρόκειται να γίνει διακοπή παροχής νερού για   αποκατάσταση βλάβης, προκειμένου να αποθηκεύσουν νερό για τις ανάγκες λειτουργίας του νοικοκυριού τους.





Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 
ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015  
ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ & ΜΕΖΕΔΕΣ.


















ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ .....

ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 
  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ
 " ΔΙΑΤΡΟΦΗ ...ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"
Με την Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κ. Δέδε Ευθυμία

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ζωφριάς , ευχαριστεί θερμά την κ. Δέδε Ευθυμία για την άριστη συνεργασία της , καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκο Γιάννη για την χορηγία του προντζέκτορα για τις ανάγκες της Ημερίδας.