ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


 
Η ΖΩΦΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ

1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΖΩΦΡΙΑΣ - 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ " ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΦΡΙΑ ΚΑΘΑΡΗ - ΠΡΑΣΙΝΗ-ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ"
 Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 2ΟΟ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΠΌ 4 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 75 Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
 
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΠΟΛ. & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
ΑΘΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ &
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
 ΤΟΥ 3ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ & 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.


 

 
ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ  ΗΤΑΝ 6 & ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ.
ΧΟΡΗΓΟΙ:
  1.   κ. Μπεσίρη Γιώργο, γιατρός ορθοπεδικός- Μιλτιάδου 7 & Ξενοφάνους Ζωφριά. Τον ευχαριστούμε επί πλέον για την παρουσία του στην ποδηλατοδρομία, με πρόθεση να παρέχει τις υπηρεσίες του ως γιατρός, εφόσον χρειαζόταν.
  2.  Τεχνικό Γραφείο των Σάββα Σάββα & Κορουμάνου Χριστίνας – Αθηνών 36 Ανω Λιόσια και τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή του στους εθελοντές.
  3. Τα φροντιστήρια ΑΛΦΑ – Λιόσια Πέτρου 3 Ανω Λιόσια
  4. Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας της κ. Πλαβούκου Θεοδώρας – Φυλής 148 Ανω Λιόσια 5.Το κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης& Μεταβολικού Ελέγχου της κ. Δέδε Ευθυμίας Αχαρνών 30 Α. Λιόσια
  5.  f doctor bike Servise (servise κατ΄οίκον)
     6. Τ &Σ. κατάστημα ρούχων Μεγ.Αλεξάνδρου  108
      7.Το Κατάστημα Eμπορία & serviseποδηλάτων – Λ. Δημοκρατίας 35Α Καματερό
9. και τον χορηγό επικοινωνίας Καφε –Σκηνικό – Λ. Φυλής
 
 
 
 



 




ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ κάτω

ΠΑΤΕΡ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Ι.Ν. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ κάτω

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ  ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
 
 
 
 
 
 
 ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



 
 
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΣΗΣ-ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ κάτω
 

 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΠΑΤΕΡ ΙΓΝΑΤΙΟΣ- ΦΑΛΚΩΝΑΣ ΔΗΜ. -
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ - ΜΠΕΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  κάτω
 
 







Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

1oς ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ & 4ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


 .  

 




ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ κ.ΚΩΒΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ


Η ισχύς εν τη ενώσει.

Πράγματι,σήμερα αποδείξαμε ότι η Ζωφριά μας, ενωμένη μπορεί

να πετύχει τα πάντα.

Συμμετείχαν 200 ποδηλάτες όλων των ηλικιών και διένυσαν στην μεγάλη διαδρομή 6.700 μέτρα.Ανάμεσά τους & τέσσερις οικογένειες.
Του χρόνου ευχόμαστε να είναι διπλάσιοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγους μας , σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας,την συμμετοχή σας και την άψογη συνεργασία σας , αγαπητοί κάτοικοι και παιδιά της Ζωφριάς.

Ο Σύλλογός μας ,από την ίδρυσή του ,έχει στόχο την συνεργασία, την ενότητα και την αλληλεγγύη των γειτόνων και των κατοίκων γενικότερα . Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. ΄Ολοι μαζί μπορούμε να έχουμε μία συνοικία , παράδειγμα προς μίμηση.

Γι΄αυτό και ο 1ος Ποδηλατικός γύρος είναι αφιερωμένος στην συνοικία μας ,έχοντας σαν σύνθημα……

« Για μία Ζωφρια καθαρή – Πράσινη και πιο ανθρώπινη συνοικία» ΄Εάν καταφέρουμε όλοι μαζί, να έχουμε την συνοικία μας καθαρή, να δενδροφυτεύσουμε, να προστατεύσουμε και να συντηρήσουμε το πράσινο και γίνουμε φιλικοί , αλληλέγγυοι για ένα λόγο παραπάνω λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας και πρόθυμοι με τους γείτονες μας, με τους συνανθρώπους μας που μας περιβάλλουν, νομίζω ότι θα έχουμε καταφέρει να είμαστε περήφανοι για την Ζωφριά μας.

Πιστεύουμε, ότι είναι στο χέρι μας.

Είναι ολοφάνερο ότι το ποδήλατο έχει μπεί στην ζωή μας για τα καλά.

Γ΄αυτό κ. Δήμαρχε, ζητάμε από εσάς και το Δημοτικό σας Συμβούλιο, να γίνει διάνοιξη της οδού Ηρακλέους από το Γήπεδο της Ζωφριάς, (γιατί το γήπεδο είναι δικός μας όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι Ζωφριώτες που το δημιούργησαν) , μέχρι τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος . Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν μικροί μεγάλοι ποδηλάτες καθώς και πεζοπόροι, να πηγαίνουν πιο εύκολα στις δουλειές τους μέσα στην Ζωφριά, τα παιδιά να πηγαίνουν στα σχολειάς τους και κυρίως η πεζοπορία και η ποδηλαταδα ,είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας και άσκησης, ιδιαίτερα τώρα που όλοι το έχουμε ανάγκη .

Γνωρίζουμε όλοι πολλοί καλά, ότι οι δρόμοι της Μεγ. Αλεξάνδρου και της Προμηθέως, είναι άβατοι για τους πεζούς και τους ποδηλάτες, λόγω των βαρέων οχημάτων και των απορριμματοφόρων που διέρχονται καθημερινά και ασταμάτητα . Ιδιαίτερα τώρα κύριε Δήμαρχε που δεν υπάρχει σήμανση απαγόρευσης για συγκεκριμένη πορεία αυτών και επικρατεί ένα κυκλοφοριακό χάος , διερχόμενα τα ανωτέρω οχήματα όπου θέλουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες, χωρίς κανένα σεβασμό στην κατοικημένη περιοχή της Ζωφριάς εδώ και 45χρόνια και πλέον.

Τα προβλήματα της Ζωφριάς είναι πολλά.Τα έχουμε εντοπίσει και ζητάμε από την Διοίκηση του Δήμου υην επίλυσή τους.

Θέλουμε όμως κ. Αντιδήμαρχε να μας ενημερώσετε τι πρόκειται να γίνει με το κτήριο του Βορεινό.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Ευχαριστούμε πολύ τους συνδιοργανωτές, για την άψογη συνεργασία που είχαμε , γι΄αυτό νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και σε άλλα επίπεδα, όπως άλλωστε κάνουμε εδώ και καιρό. Να ευχαριστήσω θερμά τους ποδηλάτες, τους εθελοντές μας, τους χορηγούς μας και τέλος τους ψήστες μας , τον κ. Μανωλά Γιώργο του Δημητρίου και τον κ. Χρυσανθόπουλο Τάσο ,οι οποίοι ψήνουν και πωλούν σουβλάκια και κρασί για ενίσχυση του Συλλόγους μας, που και αυτός περνάει οικονομική κρίση και προσπαθούμε τα μέλη του Δ.Σ. με όλες μας τις δυνάμεις να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτήν την καταπληκτική αίθουσα ,που εκεί πραγματοποιούνται συνεχώς διάφορες εκδηλώσεις για όλους τους κατοίκους της Ζωφριάς.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς , τους επίσημους καλεσμένους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Κλείνοντας θέλω να σας ενημερώσω για τις επόμενες δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη το απόγευμα ώρα 6, θα έχουμε ημερίδα με θέμα Πρόληψη και Αντιμετώπιση Γυναικολογικών παθήσεων με τον γυναικολόγο και μαιευτήρα του Νοσοκομείου Αρεταίειον κ. Καλαμπόκα Μανώλη.
Στις 4 Νοεμβρίου , ημέρα Κυριακή θα γίνει η 4η Πεζοπορίαμε προορισμό τα ανάκτορα στο Τατόι με αρχηγούς τον κ. Χαλκιώτη Νίκο και τον κ.Πετρόπουλο Γιώργο.
Στις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε την μονοήμερη Εκδρομή στην Αμφίκλεια και Λειβαδιά.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου μας.
Παρακαλώ, να παραμείνετε μετά το τέλος της κλήρωσης για το Φθινοπωρινό κάλεσμα του Συλλόγους μας. Είναι μία καθιερωμένη εκδήλωση πλέον, προκειμένου να έχουμε την πρώτη συνάντηση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού για σύσφιξη σχέσεων και ψυχαγωγία..









ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑ




 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ -κάτω



OΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , εκπρόσωπος όλων των συνδιοργανοτών.
 


Καλό μεσημέρι.

Λέγομαι Πουλόπουλος Παναγιώτης και είμαι γραμματέας του Συλλόγου Ζωφριάς και μου ανέθεσαν οι συνδιοργανωτές αυτής της εκδήλωσης να προλογίσω.

Καλώς ορίσατε λοιπόν, στην σημερινή μας εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ζωφριά. Θέλουμε την συνοικία μας, καθαρή, πράσινη, ανθρώπινη και αξιοπρεπή.

Την εκδήλωσή μας τιμούν με την παρουσία τους ,……

1.     Ο Αιδεσιμότατος πάτερ Ιγνάτιος του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς  και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργιάδης  , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :
k. Σάββας Σάββας , ο κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, ο κ. Δρόλιας Παναγιώτης,ο κ, Χατζηλιέρης Κυριάκος, ο κ. Φάρκωνας . Επίσης ο Διευθυντής του 3ου Δημ. Σχολείου
κ. Μάρης Γιάννης , ο κ. Λιόσης Νίκος , μέλος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ο κ. Μαυροειδάκος Γιάννης Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής.

  1. Θα μιλήσουν για λίγο οι πρόεδροι των συνδιοργανωτών ,
δηλαδή του Συλλόγου Ζωφριάς κ.Κωβαίου Ευαγγελία,

ο Παντελής Βάμβουκας Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς ,

η κ. Γαβρά Τζένη για το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου

και ο κ. Χατζητρακόσιας Νίκος για τον Σύλλογο γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνάσιου.

Στο τέλος κάθε ομιλίας προέδρου θα γίνεται μία κλήρωση για ένα ποδήλατο και ένα δωρεάν σέρβις για κάθε κατηγορία.

Επειδή έχουμε πέντε κατηγορίες και έξη ποδήλατα. Το έκτο ποδήλατο θα κληρωθεί για το σύνολο των συμμετοχών , καθώς και τα υπόλοιπα δώρα που είναι φόρμες – γάντια και αντιανεμικά για ποδηλάτες.

Μετά την λήξη των ομιλιών και των κληρώσεων, θα ακολουθήσει το Φθινοπωρινό κάλεσμα του Συλλόγου Ζωφριάς .

Θα χορέψουν τα συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων,:

Κρητών Ανω Λιοσίων με πρόεδρο τον κ. Στεφανουδάκη Βασίλη και χοροδιδάσκαλο ……………….., Θεσσαλών ΄Ανω Λιοσίων με πρόεδρο τον κ. Βασιλάρα Ανδρέα και χοροδιδάσκαλο τον …………………….

Και το χορευτικό του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η Πάρνηθα με πρόεδρο τον κ. Σκαμαντζούρα και χοροδιδάσκαλο τον Γεωργόπουλο Βασίλη.

Σας προτείνουμε να παραμείνετε για να απολαύσουμε τα χορευτικά που μας τίμησαν σήμερα και να τους χειροκροτήσουμε. Τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους στην εκδήλωσή μας.

Στην συνέχεια μπορούμε να χορέψουμε όλοι, σε αυτή την υπέροχη πλατεία μας και να περάσουμε καλά αυτό το φθινοπωρινό μεσημέρι.

Εκ μέρους των συνδιοργανωτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας.

  1. Τον κ. Μπεσίρη Γιώργο, γιατρός ορθοπεδικός- Μιλτιάδου 7 & Ξενοφάνους Ζωφριά. Τον ευχαριστούμε επί πλέον για την παρουσία του στην ποδηλατοδρομία, με πρόθεση να παρέχει τις υπηρεσίες του ως γιατρός, εφόσον χρειαζόταν.
  2. Το Τεχνικό Γραφείο των Σάββα Σάββα & Κορουμάνου Χριστίνας – Αθηνών 36 Ανω Λιόσια.
  3. Τα φροντιστήρια ΑΛΦΑ – Λιόσια Πέτρου 3 Ανω Λιόσια
  4. Το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας της κ. Πλαβούκου Θεοδώρας – Φυλής 148 Ανω Λιόσια 5.Το κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου της κ. Δέδε Ευθυμίας Αχαρνών 30 Α. Λιόσια
  5. 6.Το f doctor bike Servise (servise κατ΄οίκον)
  6. 7.Το Τ &Σ. κατάστημα ρούχων Μεγ. Αλεξάνδρου
8.Το Κατάστημα Eμπορία & servise ποδηλάτων – Λ. Δημοκρατίας 35Α Καματερό

9. και τον χορηγό επικοινωνίας Καφε – Σκηνικό – Λ. Φυλής

       Επίσης του εθελοντές κατοίκους της Ζωφριάς

Τους προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς κ.κ Ιωάννη Σπάθη και Σταύρο Σκέρλο καθώς και τους παίκτες της Ανδρικής ομάδας που βοήθησαν με την συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και το Αντιδήμαρχο καθαριότητας για την απομάκρυνση μπαζών και για την καθαριότητα στους δρόμους που έγινε η εκδήλωσή μας. Βέβαια θέλουμε την Ζωφριά πάντα καθαρή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την επιβάρυνση που δέχεται από την διέλευση των απορριμματοφόρων όλων της Αττικής και των βαρέων οχημάτων.
Καλη Διασκέδαση