ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΦΡΙΑ ΜΑΣ



Ο Σύλλογος επιχείρησε στις  20 Ιουλίου 2011 το απόγευμα, την καθαριότητα της Πλατείας Ολυμπίου κσι του περιβάλλοντος χώρου. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ΣΚΑΙ , καθώς και προμήθεια υλικών, όπως ανακυκλώσιμες σακκούλες και γάντια. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας πιστεύσει στον εθελοντισμό και γι΄αυτό προσπαθεί να ευαισθητοποιήση και τα μέλη του.
Η προσέλευση των κατοίκων ήταν ικανοποιητική, εάν λάβει κανείς υπ' όψιν του την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Σύλλογος έχει σκοπό να συνεχίσει την δράση για τον καθαρισμό των πλατεών, καθώς και των μεγάλων δρόμων όπως Προμηθέως, Μεγ. Αλεξάνδρου και Ηρακλέους. Την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα θα γίνει καθαρισμός των πλατεων - παιδικών χαρών, Μύρωνος και 10ου Νηπιαγωγείου.

















1η MOΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την 1η Μουσική βραδιά στις 17 Ιουνιου 2011, στο θεατράκι βορεινό, μόλις μετά 15 μέρες από την πραγματοποίιση της 4ης εκδήλωσης " βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας" , η οποία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κωβαίου Ευαγγελία δήλωσε ότι επιθυμία του Δ.Σ. του Συλλόγου, είναι να καθιερωθεί κάθε χρόνο η μουσική βραδιά. Στην ομιλία της δήλωσε ότι η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στους νέους της Ζωφριάς και στο αναψηκτήριο βορεινό που εδώ και πολύ καιρό είναι εγκατελειμένο και υφίστατε τις επανηλειμένες κακόβουλες καταστροφές από παιδιά δυστυχώς της περιοχής και όχι μόνο. Επίσης ευχαρίστησε τους μουσικούς , Χριστόφορο & Δήμητρα, καθώς και το μουσικό συγκρότημα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ , που εθελοντικά στήριξαν αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Γεωργίου, μέλος και κάτοικος της Ζωφριάς για την παρότρυνση των συγκροτημάτων να συμμετέχουν στην Συναυλία. Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου " Η ΠΑΡΝΗΘΑ"  κ. Σκαμαντζούρα Κώστα για την ηχητική κάλυψη της Συναυλίας, ο οποίος εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο του Δήμου Φυλής, στον χαιρετισμό του , δήλωσε για άλλη μια φορά ότι το κτήριο του Βορεινό, θα ανακατασκευαστεί και θα λειτουργήσει σύντομα, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς θα γίνει. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ Βάβουλας Κώστας  και Καμαρινόπουλος Παναγιώτης , ο Πρόεδρος ΄Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων & Πρόεδρος του 4 Γυμνασίου Ζωφριάς, η Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δύναμη Ελπίδας και ο Πρόεδρος του Πολ. & Εξωρ. Συλλόγου Πανοράματος κ. Νικ. Δαδάνης.