ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016


Λήστεψαν το περίπτερο στο βορεινό για άλλη μία φορά.

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα λήστεψαν το περίπτερο τρεις φορές με πολύ σοβαρές ζημιές.
Στην πιο πρόσφατη ,οι ληστές επιχείρησαν να καταστρέψουν ολοσχερώς το περίπτερο, αφού με την χρήση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου, κτυπούσαν το περίπτερο προκειμένου να το ισοπεδώσουν. Οι ζημιές είναι τεράστιες και επώδυνες για τους ιδιοκτήτες του. 

Το ίδιο συνέβη και στο βενζινάδικο στην ΕΚΟ
 στην Μεγ. Αλεξάνδρου.

Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να απαιτήσει από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους .
 Καθημερινά βιώνουμε  κρούσματα ληστειών στην Ζωφριά, χωρίς να μπορούμε   να αντιδράσουμε.




Καθάρισε ο  Δήμος την άμμο από τα παρτέρια 
της παιδικής χαράς στο Βορεινό.

Μετά από διαμαρτυρία γονέων για την ατυχή και κατ άλλα επικίνδυνη τοποθέτηση της άμμου στα παρτέρια της παιδικής χαράς στο βορεινό και με παρέμβαση του Συλλόγου της Ζωφριάς ενημερώνοντας την επιβλέπουσα αρχή, αρμόδια για τις παιδικές χαρές του Δήμου μας, καθαρίστηκαν τα παρτέρια άμμεσα. 

 Τα   παρτέρια προορίζονται για φύτευση πρασίνου, όπως εξ άλλου  υπήρχε και αποξηλώθηκαν από κάποιους . 

Η φύτευση μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία για να οριοθετεί την παιδική χαρά των νηπίων από τα μεγαλύτερα παιδιά.
 Γι΄αυτό η φύτευσή τους είναι αναγκαία, διότι υπάρχει κίνδυνος να κτυπήσουν τα παιδιά στα κράσπεδα. 

Η απώλεια της μίας κούνιας, είναι ευθύνη αυτών που την έκλεψαν , αδιαφορώντας πλήρως , όπως και για πάρα πολλές ζημιές που προξενούν στην Παιδική Χαρά και όχι μόνον.  

Οι γονείς καλά κάνουν που διαμαρτύρονται και δεν είναι αδιάφοροι και καλό είναι όταν μπορούν να περιφρουρούν την περιουσία μας, που είναι οι κοινόχρηστοι χώροι της περιοχής μας.

Θεωρούμε και το έχουμε ζητήσει επανειλημμένα από τον Δήμο μας, ότι είναι απαραίτητη η φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων από τους παραβατικούς.

Η Παιδική Χαρά στο Βορεινό, συγκεντρώνει πάρα πολλά παιδιά καθημερινά, γι΄αυτό ζητάμε από τον Δήμο μας την αποκατάσταση της κούνιας , να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε η αφαίρεση των παιδικών οργάνων είναι απαγορευτική από τους παραβατικούς και επί πλέον να υπάρχει συνεχείς έλεγχος από την επιβλέπουσα αρχή για τυχόν προβλήματα που είναι επικίνδυνα για τα παιδιά μας.