ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

 

Με αστείρευτο κέφι, ευχές και υποσχέσεις η 14η Γιορτή για το παιδί στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων

Με αυθόρμητο κέφι και ξεσηκωτικό παιχνίδι, που κράτησε για ώρες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 η 14η γιορτή για το Παιδί του Συλλόγου της Ζωφριάς, στο γεμάτο από κόσμο και... φυσικά παιδιά, αμφιθέατρο ΒΟΡΕΙΝΟ.

Τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με τον ανιματέρ που τα ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της... φούσκας αλλά και με τα φουσκωτά παιχνίδια.

Αρκετοί μικροί αθλητές επίσης, συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο που διοργάνωσε και φέτος ο Σκακιστικός Όμιλος Άνω Λιοσίων “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα.

Ευχαρίστησε επίσης για την άψογη συνεργασία τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή, που όπως είπε στηρίζουν τον Σύλλογο προκειμένου να παράξει Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό έργο.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην πολυετή στήριξη και συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” , υπογραμμίζοντας ότι με την παραχώρηση αίθουσας του “ΒΟΡΕΙΝΟΥ” από τον Δήμο Φυλής τα παιδιά που αγαπούν και ασχολούνται με το σκάκι έχουν βρει φιλόξενη στέγη και ο χώρος είναι διαρκώς ανοιχτός, φωτισμένος και γεμάτος παιδιά.

Βίντεο: https://youtu.be/Xuw-accHQXE

Ο Δήμαρχος Φυλής από την πλευρά του ευχήθηκε οι βραδιές για τα παιδιά να συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια κι έδωσε την υπόσχεση να βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο και στον κόσμο της Ζωφριάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε την Ευαγγελία Κωβαίου για την συνεργασία και τόνισε χαρακτηριστικά “εδώ είμαστε, για ότι χρειαστείτε”.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε και η απονομή αναμνηστικών και μεταλλίων στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο υπό τις κατευθύνσεις του πάντα δραστήριου προπονητή τους Θοδωρή Αγραπίδη. Χαιρετισμό κι ευχαριστίες στον Δήμαρχο απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Λ Στέφανος Νικήτας.

Την βραδιά για το παιδί τίμησαν εξάλλου με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς απόψε το βράδυ Τετάρτη 21 Ιουνίου το Βορεινό θα γεμίζει και πάλι κόσμο, αυτή την φορά για την 6η Μουσική Βραδιά με τίτλο “Τραγούδι με Ιστορία” και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λευκοθέα Φιλιππίδη και Νίκο Φιλιππίδη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 14η Γιορτή για το παιδί

   

 πηγή Φλαρχος



“Τραγούδια με Ιστορία” αντήχησαν στην Ζωφριά την 21η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

Με μια εξαιρετική Μουσική Βραδιά την 6η κατά σειρά, γιόρτασε ο Σύλλογος της Ζωφριάς σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού Ν.ΠΔΔ “η Πάρνηθα” την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 στο γεμάτο από κόσμο αμφιθέατρο “Βορεινό” .

Χαιρετίζοντας την βραδιά η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου καλωσόρισε τον κόσμο κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του “ΝΠΔΔ” Γιώργο Μαυροειδή που όπως χαρακτηριστικά τόνισε επενδύουν στον Άνθρωπο και στον Πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος εξάλλου, “εξουσιοδότησε” την Ευαγγελία Κωβαίου, να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση πως σύντομα σε ειδικά διαμορφωμένο στην οδό Ισοκράτους 6 (έναντι της Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς) , θα εγκαινιαστεί το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής που θα γίνει φιλόξενη Στέγη για τους ηλικιωμένους της συνοικίας.


Η Πρόεδρος υπογράμμισε επίσης, ότι ο Σύλλογος της Ζωφριάς “Παράγει Πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα μέσα από διάφορες πολιτιστικές – επιμορφωτικές-ψυχαγωγικές δραστηριότητες , προσφέρει και επενδύει στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου , αλλά και στον Εξωραϊσμό της συνοικίας και όχι μόνο.

“Αγαπητοί κάτοικοι της Ζωφριάς , ο Σύλλογός έχοντας την δική σας συμπαράσταση μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει στα 16 χρόνια της λειτουργίας του. Έχουμε αποδείξει , όλα τα Μέλη του Δ.Σ. ,ότι προσφέρουμε εθελοντικά και ανιδιοτελώς τον χρόνο μας ,επειδή αγαπούμε την περιοχή μας. Ελάτε κοντά στον Σύλλογο ,να γίνετε μέλη, να προσφέρετε ότι μπορείτε, , πιστέψτε ότι ο εθελοντισμός είναι προσφορά για τον συνάνθρωπό μας , είναι μεγαλείο ψυχής για τον άνθρωπο. Να έρθετε στα μαθήματα παραδοσιακών Χορών , να φέρετε τα παιδιά σας είναι δωρεάν ..Ελάτε να κάνουμε χορευτικά τμήματα που θα εκπροσωπούν την Ζωφριά μας εντός και εκτός των ορίων της” τόνισε χαρακτηριστικά κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια όμορφη βραδιά. Ευχή, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, έγινε πράξη.

Η επιμέλεια της βραδιάς έφερε την υπογραφή της χοροδιδασκάλου της Ζωφριάς Αργυρώς Σπηλιωπούλου με πρωταγωνιστικές χορευτικές Ομάδες εκείνες του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς και τη χορευτική ομάδα του Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ακούστηκαν Εμβληματικά Ελληνικά Κομμάτια με Ιστορία, σε ανάγνωση της Ιωάννας Σαββάκη κι εν συνεχεία με τη εξαιρετική συναυλία των Λευκοθέα Φιλιππίδη και Νίκου Φιλιππίδη το θερμόμετρο του κεφιού ανέβηκε στα ύψη!

Την 6 Γιορτή Μουσικής τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του “ΝΠΔΔ” “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής οι οποίοι χαιρέτησαν τον κόσμο από το βήμα της εκδήλωσης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης, εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων, Σχολείων και Πολιτιστικών Φορέων και πολύς κόσμος.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό