ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

 ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 20 ΧΛΜ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ,

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. 


ΜΙΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ (ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ) ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΟΡΕΙΝΟΎΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

 ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΌΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΗΤΑΝ Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. 

ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 170 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 460 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ. 

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΩΣΤΕ Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΓΈΣ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΜΑΣ κ ΧΑΛΚΙΩΤΗ ΝΙΚΟ .














 

Στις 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Πεζοπορία στο βουνό μας την Ζαχαρίτσα με θέα  τον Δήμο Φυλής και την χιονισμένη Πάρνηθα . 

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό , περπατήσαμε με εκκίνηση από τον Σύλλογό μας προς το γήπεδο και μέσω του μονοπατιού ανεβήκαμε στο βουνο οπου διανύσαμε  αγναντεύοντας την θέα , φθάσαμε στο μονοπάτι πίσω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο  και ολοκληρώσαμε την κυκλική διαδρομή . 

Ευχαριστούμε ολους και ολες που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως την αρχηγό μας κ. Αδαμαντία Μιχα και τον Ταμία μας Νίκο Χαλκιωτη για την οργάνωση.