ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΑΓ ΘΕΟΛΟΓΟΥ -ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΕΤΡΑ - ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ - ΕΛΑΤΕΙΑ -ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
 ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΑΓ ΘΕΟΛΟΓΟΥ -ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΕΤΡΑ - ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ - ΕΛΑΤΕΙΑ -ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ





















8η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ &
8η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ









ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ
 "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΙΑΠΕΡΑ"

Στον Σύλλογο της Ζωφριάς, όπου φιλοξενείτε ο Σ.Ο. Τριαντάφυλος Σιαπέρας , έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Η πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία προσέφερε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στον τυχερό που βρήκε το φλουρί και από ένα καλλιτεχνικό ντοσιέ σε κάθε παιδί. 
Ο Προπονητής Θεώδορος Αγραπίδης  , έκοψε ένα κομμάτι πίτα και το αφιέρωσε στα παιδιά του σκάκι.









ΤΣΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2014



ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΖΩΦΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ

Οι προσδοκίες του Συλλόγου της Ζωφριάς, υλοποιήθηκαν , αφού στην εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης συναντήθηκαν στο ίδιο τραπέζι, γείτονες, φίλοι και συμμαθητές.

Η Συμμετοχή   ήταν πέρα από την αναμενόμενη.  
Η Πρόεδρος του Συλλόγου σε σύντομη ομιλία της τόνισε , ότι έτσι ονερευόμαστε τον Σύλλογό μας, η αίθουσα αυτή να αποτελέσει  τόπο συνάντησης , ψυχαγωγίας και ενημέρωσης  των κατοίκων της Ζωφριάς. Ευχαρίστησε τον κ. Μαυροειδάκο Γιάννη, για την χορηγία του για την κάλυψη της μουσικής με DJ και μικροφωνική. Επίσης τον ευχαρίστησε και για την μεσολάβησή του στον εφοπλιστή Μαρτίνο για τον εξοπλισμό με κομπιούτερ στον Γυμνάσιο της Ζωφριάς καθώς και για την μεσολάβησή του πριν από καιρό και τον εξοπλισμό στον Δημοτικό σχολείο της Ζωφριάς με προντζέκτορα , μουσικά όργανα και φυτά.
Επίσης ευχαρίστησε τους ψήστες, κ. Μανωλά 
Γιώργο του Δημητρίου, κ. Μάκη Αργυρό, κ. Πενταράκη Γρηγόρη και κ. Ζουμπόνο Θεόδωρο, που συνετέλεσαν να πραγματοποιήθει το παραδοσιακό έθιμο, το τσίκνισμα.
Ο Σύλλογος προσέφερε με πολύ λίγα χρήματα των συμμετοχόντων , ένα αξιόλογο πιάτο στους καλεσμένους του, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Το φαγητό ήταν για άλλη μία φορά , σπιτικό  από τα Μέλη του Δ.Σ. Υπεύθυνος για το μενού ήταν ο κ. Ζαχουλίτης Γιώργος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. 
Το γλέντι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Και του  χρόνου.........





ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΜΑΣΚΕ

 H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛ. & ΕΞΩΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΥΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ.......

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑΝ  ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΜΑΣΚΕ, ΈΤΣΙ   ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Τ0Υ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ , ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ MΕΓΑΛΗ.  ΟΙ ΨΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ ΤΣΙΚΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ . 

Η ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ κ. ΚΩΒΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΌΛΕΠΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ κ.ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΚΛΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΖΩΦΡΙΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥ ΨΗΣΤΕΣ κ.ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟ, ΤΟΝ κ.ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ , ΤΟΝ κ.ΖΟΥΜΠΟΝΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΜΠΟΡΑ ΧΡΗΣΤΟ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ:  Ο κ.ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο κ. ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,   Ο κ. ΔΡΟΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ο κ. ΣΧΙΖΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, .Ο ΦΟΥΡΝΟΣ "ΔΡΟΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. 

EΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟ κ. ΒΙΚΤΩΡΙΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ.