ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Τριήμερο Αποκριάτικων εκδηλώσεων
Τσικνοπέμπτη- Καρναβάλι & Αποκριάτικη Γιορτή

Η Αποκριάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μας, στις 19 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή το βράδυ.

΄Ηταν ένα τρελό Αποκριάτικο γλέντι όπου η αίθουσα του Συλλόγου μας στην ΖΩΦΡΙΑ γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους . Αποκριάτικοι χοροί και δρώμενα παρουσιάστηκαν από τα χορευτικά μας.Το μικρό χορευτικό παρουσίασε τον Αποκριάτικο χορό της Ηπείρου,(πως το τρίβουν το πιπέρι) ενώ το μεγάλο χορευτικό παρουσίασε το (γαϊτανάκι) Αποκριάτικος χορός που προέρχεται από τον Πόντο και τη Μ.Ασια. Ο Σύλλογος Αριστονίκη παρουσίασε ρυθμική ακροβατική με τα παιδιά τους.
Η εκδήλωση ήταν καταπληκτική με πολύ χορό. σερπαντίνες, σφυρίχτρες , μάσκες που έδωσε ο Σύλλογος , μασκαράδες, ατελείωτο κέφι, κρασί και σουβλάκια που έψηναν οι εθελοντές του Συλλόγου μας , μέχρι που κάψαμε τον ενισχυτή μας και το μικρόφωνο (δεν πειράζει σύντομα θα 'έχουμε άλλα, ελπίζουμε σε χορηγούς!!!!).
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που ζωντάνεψαν τις εκδηλώσεις μας.
Ευχαριστούμε στον Σύλλογο Αριστονίκη για την ευγενική συμμετοχή του.
Ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. "η ΠΑΡΝΗΘΑ" και τον πρόεδρο κ. Μαυροειδή Γιώργο για την ανιματέρ που μας έστειλε για την διασκέδαση των μικρών παιδιών και για την συμμετοχή μας στο Καρναβάλι του Δήμου μας.

Και του χρόνου!!!!!!!!!!!!.


















































Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

καρναβαλι 2017

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 2017!!!!!!
Είμασταν και εμείς εκεί!!!! 
Συμμετείχαμε με θέμα του Μονομάχους....
Περάσαμε καλά!!!! και του χρόνου!!!!!