ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

καπακια


11 Οκτωβρίου 2017
για Ανακύκλωση   άλλη μία φορά  τα ΚΑΠΑΚΙΑ .................

πάμε γι'αλλααααααααα....................



9ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΌ ΚΑΛΕΣΜΑ 2017




Στις  8 Οκτωβρίου 2017
πραγματοποιήθηκε το 9ο Φθινοπωρινό Κάλεσμα 
στην Αίθουσα του Συλλόγου μας

Ξεκινήσαμε με εδέσματα που έφεραν οι παρευρισκόμενοι με άφθονο κρασί από τον Σύλλογο και  ακολούθησε  γλέντι με πολύ χορό και κέφι .
΄Ετσι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές μας , βρεθήκαμε πάλι μέλη και φίλοι του Συλλόγου , υποδεχόμενοι  το φθινόπωρο. Και του χρόνου!!!!!!!













Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

6ος Ποδηλατικός Γύρος Ζωφριάς 2017



Στις 8 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε
 ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Ζωφριάς
Ηταν μία συνδιοργάνωση  του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς  με πρόεδρο την κ. Κωβαίου Ευαγγελία & του Σ.Ο. "Τριαντάφυλλος Σιαπέρας" με πρόεδρο τον κ. Ζαχουλίτη Γιώργο.





Ο Ποδηλατικός Γύρος Ζωφριάς, ήταν αφιερωμένος στον υπεραθλητή Ζωφριώτη Σπύρο Χρυσικόπουλο, για να στηρίξουμε το εγχείρημά του , δηλαδή , τον Διάπλου Ρόδο -Καστελόριζο  , 133 χλμ. τον Σεπτέμβριο 2018, για φιλανθρωπικό σκοπό για κάποιες ανάγκες του Καστελόριζου. 


κάτω: Σπύρος Χρυσικόπουλος - Κωβαίου Ευαγγελία και Θανάσης Ζαρκογιάννης πρόεδρος Συλ. Γονέων & κηδεμόνων 3ου Δημ. Σχολείου.








κάτω: οι τυχεροί ποδηλάτες





 η περήφανη γιαγιά του Σπύρου , η Βαγγελίτσα Γιάκα

κάτω: πρόεδρος του κολυμβητικού Σωματείου "Τρ'ιτων" Δήμου Φυλής κ. Μωραίτης και η Γραμματέας



κάτω:  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ζωφριάς και εθελοντές


Δημήτρης Ατζάμπος  - CICLE SPORT        Χορηγός και δωρεάν service στους ποδηλάτες


κάτω: τερματισμός των μικρών μας ποδηλατών στην μικρή διαδρομή.



Ευχαριστούμε πολύ εκ. μέρους των Διοικ. Συμβουλίων του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς και του Σκακιστικού Ομίλου Τριαντάφυλλου Σιαπέρα, για την παρουσία σας και για την συμμετοχή των ποδηλατών στον 6ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς.  

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό της πόλης μας  κ. Παππού Χρήστο  για την  αδειοδότηση  του  6ου Ποδηλατικού Γύρου Ζωφριάς

Συμμετείχαν   157 ποδηλάτες όλων των ηλικιών  και διένυσαν στην μεγάλη διαδρομή 7 χλμ. και οι μικροί μας ποδηλάτες την μικρότερη διαδρομή.


Λίγα λόγια για τον Σπύρο Χρσικόπουλο:
 Ο Σπύρος , εχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα κολύμβησης 30 χλμ στον Παγασητικό σε 7 ώρες , όπως επίσης συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  crosstriathlon στο Μαουι της Χαβάης , κατακτώντας την 20η θέση .
το τέλος του Ιούλη  , έγινε ο τρίτος Έλληνας που έχει κολυμπήσει πάνω από 100χλμ. Κατάφερε τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου κόλπου στην Χαλκιδική. Τον διέπλευσε δηλαδή 4 φορές απο τη Σιθωνία στην Κασσάνδρα κ αντίστροφα 104 χλμ.
Σε 34 ώρες συνεχούς κολύμβησης.

Γι΄αυτό ο Σπύρος  ελαβε 4 στεφάνια για την κατάκτησή του.


Μετά από αίτημα του Συλλόγου μας , ο Δήμαρχος κ. Παππούς δέχτηκε με χαρά να στηρίξει την προσπάθεια του Σπύρου για τον διάπλου Ρόδο - Καστελόριζο , καθώς και ο πρόεδρος του Ν.Π.Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Μαυροειδής Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας κ. Αργυρόπουλος Αργύρης.

Επίσης η ΚΕΔΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ) με πρόεδρο τον κ. Πατούλη, στηρίζει τον Σπύρο μετά από αίτημα του Δημάρχου μας.

Στα πλαίσια λοιπόν της προετοιμασίας , ο Σπύρος κάνει προπόνηση στο Κολυμβητήριο μας και στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Ο Σπύρος θέλοντας να ανήκει και σε αθλητικό σωματείο του Δήμους Φυλής, μετεγράφει πρόσφατα στον Τρίτωνα, όπου ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μωραίτης και τα μέλη του τον δέχτηκαν με χαρά,

Γι΄αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τον ποδηλατικό γύρο της Ζωφριάς, για να του συμπαρασταθούμε, να του δώσουμε δύναμη , να του πούμε, όλοι μαζί ,ότι είμαστε δίπλα του και ότι είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτόν.  
    θέλουμε  να ευχαριστήσουμε: την Τροχαία Νέας Ιωνίας, το Αστυνομικό τμήμα Ανω Λιοσίων, τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπόλη για την συμμετοχή της  Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαυροειδή Γιώργο,  τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Οικονομάκη Μιχάλη και τους συνεργάτες του για την συνεργασία που είχαμε , την Φυσιοθεραπευτρια  κ. Αννα Παπαζαχαριου για την αφιλοκερδή συμμετοχή της για τις ανάγκες της ποδηλατάδας ., τα μηχανάκια που βοήθησαν για την ασφάλεια των ποδηλατών, τους εθελοντές και όλους εσάς για την συμμετοχή σας.

Επίσης θερμά τους χορηγούς μας που είναι:
Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «My Team” της Ρανιας Καρακώστα, επί της Ισοκράτους 4 , εδώ στην Ζωφριά, το οποίο προσέφερε ένα ποδήλατο και δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας επί ένα χρόνο  για τέσσερα παιδάκια 1ης και 2ης τάξης δημοτικού αξίας 90 ευρω η κάθε φοίτηση.
τον κ. Καμπόλη Δήμήτρη ,   ο οποίος   προσέφερε ένα ποδήλατο
Το μαγαζι Caprice (πίτσα-καφε) στην Χασιά, προσέφερε ένα ποδήλατο
Το ΣΚΡΑΠ MARKET , στην λεωφ. Νατο στην θέση σκαλιστήρι στον Ασπρόπυργο, το οποίο ανακυκλώνει τα μέταλλα, επίσης ένα ποδήλατο

Το ciclesport – ποδηλατάδικο του Δημήτρα Ατζάμπου,επί της Λεωφ. Φυλής,  ο οποίος προσέφερε ένα ποδήλατο ,   και το δωρεάν σερβις στα ποδήλατα.

Το μαγαζί ελαστικών στην Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου του Αντώνη Ταραμίγκου ο οποίος μας προσέφερε αξεσουαρ για τον ποδηλάτη
Και το κατάστημα ρούχων Β_S επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου για την προσφορά σε αθλητικά ρούχα.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας οι:
Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασιλείου Γιάννης- ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς- ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόλης, ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού "η Πάρνηθα" κ. Μαυροειδής Γιώργος - ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμων  Ανω Λιοσίων κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης - ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου κ. Κούρκουλος Γιώργος - ο κ. Χατζητρακόσιας Νίκος πρόεδρος 2βαθμιας επιτροπής παιδείας, 
επίσης οι πρόεδροι και μέλη ,ΣυλλόγωνΓονέων και Κηδεμόνων , του 3ου Δημ. Σχολείου κ. Θανάσης Ζαρκογιάννης - η κ, Τζένη Γαβρά του 4ου Γυμνασίου και ο κ. Χρήστος Καρίπης του 1ου Λυκείου Ανω Λιοσίων. 

 Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του Τρίτωνα κ. Δημήτρη Μωραίτη και την Γραμματέα για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

Και του Χρόνουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!