ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

      Στις 2 Δεκεμβρίου  2018 , πραγματοποιήθηκε              η 11 Συνεστίαση του Συλλόγου μας              στην ταβέρνα "ΚΑΚΙΑΣ" στην ΧΑΣΙΑ
Η εκδήλωση ήταν απολύτως πετυχημένη με  μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της Ζωφριάς με πολύ χορό και κέφιΟ Δημήτρης Δαμάσκος, η Ιωσηφίνα,  ο Λευτέρης Μακρής και ο Κώστας Χατζόπουλος  μας διασκέδασαν με τις πολύ καλές ερμηνείες και επιλογές  τραγουδιών.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και του ευχαριστούμε : ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σχίζας Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και περιβάλλοντος κ. Οικονομάκης Μιχάλης , ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "η Πάρνηθα" κ. Μαυροειδής Γιώργος, ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών  Ανω Λιοσίων κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης,  η Δημ. Σύμβουλος κ. Κουράση Χρυσούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κρητικός Γιώργος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σονίδης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου Ζωφριάς κ. Ζαρκογιάννης Αθανάσιος, μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ζωφριάς και μέλη του Συλλόγου του Α΄Λυκείου Ανω Λιοσίων.
 η