ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013


ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 5η  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΈΝΤΥΣΕ ΟΛΑ ΑΗ ΒΑΣΙΛΙΔΕΣ , ΧΟΡΕΨΑΝ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΟ (ΚΛΟΟΥΝ)  και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ"

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ , ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ 31ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2013 στους ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ(Ζωφριώτες). 
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ", ΥΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΚΑΜΑΤΖΟΥΡΑ ΚΩΣΤΑ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ:   ΑΝΤΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ- ΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- ΛΥΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, οι οποίοι μετέφεραν στα παιδιά της εκδήλωσης την εμπειρία τους, τα συναισθήματά τους και τα προέτρεψαν να ασχοληθούν εκτός από τα μαθήματα του σχολείου και στον Αθλητισμό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς , κ. ΚωβαίουΕυαγγελία, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με όλες τις ευχές για τις γιορτές που έρχονται.

Επίσης ευχαρίστησε τον Αρτοποιείο Αγρινιώτη για την προσφορά του στα γλυκίσματα , καθώς και τον Σύλλογο Δύναμη Ελπίδας με πρόεδρο την κ. Κουράση Χρυσούλα για την προσφορά του στους ξηρούς καρπούς.







ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ"















 ΟΙ ΕΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ . ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ- ΛΥΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ- ΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ  & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ






Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013



  Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ.
του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού 
Συλλόγου  Ζωφριάς
Σας Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα
& Ευτυχισμένο το Νέο ΄Ετος 
με Υγεία & Ευτυχία