ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς, συμμετέχει

στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, που οργανώνει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής ,προκειμένου να κλείσει η χωματερή και να μην κατασκευαστούν νέα εργοστάσια  σ΄αυτήν.

Θεωρούμε ότι είναι τελευταία ευκαιρία, να απαιτήσουμε για την   υγεία μας, την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας και την καλύτερη ποιότητα της ζωή μας.

 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10 το ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 & Μωραΐτη 90 , Ν. Ψυχικό).
 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ & ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ .

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ: ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ  - ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ
 

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ του ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ   9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ .

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ. ΦΤΑΝΕΙ........... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ .

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                 κ. ΚΩΒΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

Ναι μεν αλλά, λένε οι φορείς για τις κινητοποιήσεις του Δήμου Φυλής (πηγή Φύλαρχος) 


ΕΠΑΝΩ, η Eπιτροπή Αγώνα Φυλής ήταν παρούσα κι οι Γιάννης Μαυροειδάκος και Ευαγγελία Κωβαίου σκεπτικοί. ΚΑΤΩ αριστερά, πολύπειρος Χρήστος Καμπόλης προβληματίζεται για τη συμμετοχή του κόσμου, λόγω της εποχής και της οικονομικής κατάστασης. ΚΑΤΩ δεξιά, ο επικοινωνιολόγος του Δημάρχου που ήταν από νωρίς στα μέσα και στα έξω δείχνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας...
Μπορεί οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων του Δήμου Φυλής να συμφώνησαν με τις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της εγκατάστασης εργοστασίων καύσης στη Χωματερή, όμως κάποιοι δε δίστασαν να εκφράσουν, δημόσια, τις επιφυλάξεις τους. Μιλώντας στην Επιτροπή διαβούλευσης ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Φυλής χαρακτήρισε όψιμες τις κινητοποιήσεις, ενώ η υποψήφια Βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χρυσάνθη Αντωναροπούλου τόνισε, απευθυνόμενη στο Δήμαρχο ότι χρησιμοποιεί τον κόσμο για τα πολιτικά του παζάρια. Του άσκησε ακόμα κριτική επειδή κινητοποίησε τον κόσμο μόλις τρεις μέρες πριν από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη των εργολάβων κι επεσήμανε το ζωηρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον των Γερμανών για τις εγκαταστάσεις διαχείρισης των απορριμμάτων, κάνοντας λόγο για τεράστια συμφέροντα. «Θα πάρουμε μέρος στις κινητοποιήσεις, αλλά ελπίζουμε να μην απογοητευθούμε για ακόμα μια φορά» υπογράμμισε η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος υπενθύμισε ότι η περιοχή έχει πληρώσει βαρύ τίμημα εξαιτίας της Χωματερής και ζήτησε ασταμάτητο αγώνα κι όχι ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Προβληματισμένος για τα κίνητρα του Δημήτρη Μπουραΐμη εμφανίστηκε ο πρώην Δήμαρχος Σταμάτης Γεώργας που τον ρώτησε αν έχει στείλει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για να πάρει την απάντηση ότι έχει σταλεί μόνο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. «Κι άλλοι όταν βρίσκονταν σε δύσκολη θέση καλούσαν το Λαό», απάντησε, δηκτικά, ο Σταμάτης Γεώργας….