ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019



Πριν τον Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς  το cycle sport  θα κάνει δωρεάν servise (έλεγχο στα ελαστικά και στα φρένα)

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες δώρα , όπως ποδήλατα και άλλα... τα οποία θα κληρωθούν.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο τύπου Συλλόγου
Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με το προεδρείο του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  ξεκίνησε δυναμικά τις δραστηριότητές του και τις δράσεις του,  καθώς και την πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους  του Τοπικού Συμβούλιο Άνω Λιοσίων, προκειμένου να ενημερώσουμε τον πρόεδρο κ. Νίκο Λιόση , τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Αποστολόπουλο και την τοπική Σύμβουλο της Ζωφριάς κ. Τσιούνη Δήμητρα που παρευρέθηκαν , για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχει η συνοικία μας.


Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα επικοδομοιτική, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η πρόεδρος περιγράψαμε τα προβλήματα της συνοικίας μας και παράλληλα προτείναμε έργα μικρά και μεγάλα που θα δώσουν ανάσα στην καθημερινότητά μας και στην ποιότητα ζωής μας.



Μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε και ζητήσαμε την επίλυση τους:  την έλλειψη σηματοδότητσης και αστυνόμευσης στην οδό Προμηθέως και Μεγ. Αλεξάνδρου, στην κατάληψη των πεζοδρομίων από τα ιχ αυτοκίνητα, την περιφρούρηση των πλατειών μας και των Δημοτικών κτηρίων, την αναγκαιότητα της άμεσης κατασκευής του 8ου Δημ. Σχολείου κ.α. Επίσης προτείναμε σε πρώτη φάση την κατασκευή της πλατείας Ιλιάδος, την κατασκευή  παιδικής χαράς στην γειτονιά κοντά στην Μεταμόρφωση Σωτήρος και ενδιάμεσα μία διαμόρφωση κοινοχρήστου επί της οδού Ηρακλέους και  δενδροφυτεύσεις αλσυλίων.
  Διευκρινίζουμε οτι συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του Τοπικού Συμβουλίου , ο οποίο έχει την δυνατότητα μόνο προτάσεων , όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος κ. Νίκος Λιόσης.

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να διεκδικεί την επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας μας από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον Δήμαρχο προσωπικά.

Ευχαριστούμε   τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και τους συνεργάτες του για την επίσκεψή τους στα γραφεία του Συλλόγου μας και την ιδιαίτερα καλή συνεργασία που είχαμε.
Ευελπιστούμε και στην επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας μας.