ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ






Ο Σύλλογος για άλλη μία φορά , πραγματοποίησε το φθινοπωρινό κάλεσμα με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Ζωφριάς, αφού η αίθουσα του υλλόγου ήταν κατάμεστη και τα φαγητά ποικίλα, τα οποία μαζί με τα σουβλάκια του ΄Συλλόγου-το τσίπουρο και  το κράσι δημιουργήσαν μία πολύ καλύ ατμόσφαιρα και καλή διάθεση στους προσκεκλημένους. Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία στην ομιλία της, τόνισε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότες , ανάλογες με την οικονομική κρίση, προκειμένου οι κάτοικοι της Ζωφριάς να μπορούν να ψυχαγογούνται χωρίς ή με λίγα χρήματα. Η ομιλία της προέδρου έτσι όπως έχει:
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011-10-23
Η σημερινή εκδήλωση , έχει σκοπό, να κάνουμε έναρξη των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας , να συναντηθούμε , να συζητήσουμε, να πιούμε το κρασάκι μας , να χορέψουμε ,να ξεφύγουμε από τα προβλήματά μας, που κάθε μέρα δυστυχώς γίνονται μεγαλύτερα.
Είναι μία συνδιοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλων εσάς, που με την προσφορά όλων μαζί, οργανώσαμε την αποψινή βραδυά, με πολύ λίγα χρήματα και με πολύ καλή διάθεση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε, και σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ κυρίως , καλό χειμώνα , καλή δύναμη και ψιλά το κεφάλι. Θα τα καταφέρουμε , γιατί ο Ελληνας όταν θέλει μπορεί, και να  είμαστε αλληλέγγυοι, ( δηλαδή να αλληλοϋποστηριζόμαστε και να αλληλοβοηθιόμαστε), όπως απόψε.
Ο Σύλλογός μας είναι εδώ καθημερινά , θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλλουμε , προκειμένου να έχουμε ψηλά το ηθικό μας.
Η αποψινή βραδιά είναι για τους κατοίκους της Ζωφριάς , μιάς και η φιλοσοφία του Συλλόγου είναι να έχει ανοικτές τις πόρτες του σε μέλη και μη μέλη. Βέβαια  φιλοδοξία του Διοικητικού Συλλόγου, είναι να αποκτήσει ο Σύλλογος μέλη , όλους τους κατοίκους  , διότι δουλεύουμε όλοι μας εθελοντικά, ανιδιοτελώς, με μεράκι και αγάπη για την Ζωφριά μας, για την επίλυση των εξωραϊστικών προβλημάτων και οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία σας, γι΄αυτό αγαπητοί γείτονες δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είσαστε μέλη. Η συνδρομή των 2 ευρώ ανά μήνα, είναι μόνο για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου και ότι περισσεύει επιστρέφει σε εσάς μέσα  από εκδηλώσεις. ΄Οσο περισσότερα μέλη και συνδρομές έχει ο Σύλλογος, θα μπορεί να βοηθάει και προσφέρει στην περιοχή μας.
Γι΄αυτό , δεν έχουμε καλέσει την Δημοτική αρχή, παρά μόνο, προέδρους Συλλόγων & Φορέων του Δήμου μας που συνεργαζόμαστε για τα μεγάλα προβλήματα που μας αφορούν ‘όλους  και παρευρέθηκαν , η πρόεδρος κ. Γαβρά Τζένη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου, ο πρόεδρος κ. Χατζητρακόσιας  και μέλη  του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου , Ο πρόεδρος της Ακαδημίας ποδόσφαιρου Ζωφριάς κ. Κανελλόπουλος Ηλίας,, ο Νικηφόρος Δαδάνης του Συλλόγου Πανοράματος. Τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους.
 ΄Ότι αφορά το λεωφορείο. όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος μας, μόλις ακυρώθηκε το 713, διαμαρτυρηθήκαμε όλοι μαζί κλείνοντας τους δρόμους στον Προαστιακό τον   Ιούλιου, τον Οκτώβριο  πραγματοποιήσαμε ανοιχτή Συνέλευση όλων των κατοίκων στο βορεινό με καλεσμένους τον Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους , Πήγαμε δύο φορές στον ΟΑΣΑ, είχαμε συναντήσεις με τον Δήμαρχο και τηλεφωνικές επικοινωνίες . Τέλος μαζί με το έγγραφο του Συλλόγου, την διαμαρτυρία όλων σας που απαιτούσαμε την επαναφορά του 713 ο Δήμαρχος  πήγε στον ΟΑΣΑ. Μας ενημέρωσε ότι απαίτησε την επαναφορά του 713 και   ότι στην επόμενη συνάντηση που πρόκειται άμεσα να έχει, το 713 θα επανέλθει και θα λυθεί το πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων της Ζωφριάς.
Δεν θα πούμε για άλλα θέματα για απόψε,Θέλω να σας ενημερώσω για τις επόμενες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος , όπου σας καλούμε να συμμετέχετε και είναι:
1.      Στις 2 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη το απόγευμα, ώρα 6.30, θα έχουμε ημερίδα για το άγχος  και τις φοβίες που μας έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση με την Ψυχίατρο κ. Καλαντζή Χρυσάνθη  
2.      Στις 6 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή το πρωί , θα κάνουμε πεζοπορία  στο βουνό μας την Ζαχαρίτσα, με θέα όλη την Αττική.
3.      Στις 27 Νοεμβρίου σχεδιάζουμε να κάνουμε την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας , αυτή την φορά όμως σε αυτή εδώ την αίθουσα για οικονομικούς λόγους.
4.      Το Δεκέμβριο , εκτός από την καθιερωμένη Χριστουγενιάτικη γιορτή για τα παιδιά, προγραμματίζουμε άλλη μία ημερίδα και καραγκιόζη .
Θα σας ενημερώνουμε , με ανακοινώσεις.
Την Παρασκευή έχουμε την τριήμερη εκδρομή για την Λευκάδα- Πρέβεζα-Πηγές Αχέροντα.
Μπορείτε και σήμερα να δηλώσετε συμμετοχή. ΄Οσοι έχουν δηλώσει παρακαλώ να δόσουν προκαταβολή.
Για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου, το Κοσμηματοπολείο ΠΟΛΥΤΙΜΟ, μας προσέφερε δύο ρολόγια, ένα γυναικείο και ένα ανδρικό, για να το κληρώσουμε. Ο Παντελής και ο Γιώργος Βάμβουκας, στηρίζουν τον Σύλλογό μας και κυρίως τους κατοίκους της Ζωφριάς, όπως μας δήλωσαν και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.

Οι τέσσερις κλήροι θα έχουν πέντε ευρώ, οι οποίοι θα κληρωθούν απόψε για να πάρουν οι τυχεροί τα δώρα.
  Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον Βαγγέλη Γεωργίου, τον Dj, που για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς μας διασκεδάζει με την μουσική, τον ψήστη τον Γιώργο τον Μανωλά,  όλους όσους βοήθησαν για την αποψινή βραδιά καθώς και τους  φίλους του Συλλόγου μας . Σας ευχαριστούμε.
Και για να αρχίσουμε με γέλιο και αισιοδοξία, θα σας πω ένα ανέκδοτο επίκαιρο.
Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας – πεθαίνουν και πάνε στον Παράδεισο.Στην είσοδο τους υποδέχεται ο Άγιος Πέτρος:
- Καλώστα τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;
- 600 ευρώ, απαντάει ο Αλβανός.
- 600; Πώς τα λογάριασες; - Να. 200 για μένα, 200 για τους φόρους και 200 τα υλικά.
- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις; - 900. 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.
- Κι εσύ, λέει στον Έλληνα, πόσα θέλεις; - 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο.
- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;
- Άγιε Πέτρο, έρχεσαι πιο κοντά σε παρακαλώ. Πλησιάζει ο Άγιος Πέτρος και ο Έλληνας του ψιθυρίζει:
- Άκου να δεις. 1.000 για μένα, 1.000 για σένα, 400 στο Γερμανό για να μη μιλήσει και 600 στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα.