ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017



ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή λήξης του 6ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος ΣΚΑΚΙ Δήμου Φυλής 2017 , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 2.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς 

Οι Διοργανωτές

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός 
Δήμου Φυλής "η Πάρνηθα"

Σκακιστικός Ομιλος Τριαντάφυλλος Σιαπέρας Α. Λιοσίων

Πολιτιστικός & Εξωραιστικός Σύλλογος Ζωφριάς 


Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
 δεν θα γίνουν μαθήματα χορού στον
 Σύλλογό μας, λόγω  οικογενειακών υποχρεώσεων της χοροδιδασκάλου μας.
                                                                    
                                   Η Πρόεδρος 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ


εκδρομη ΠΑΥΛΙΑΝΗ


11 πεζοπορια



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ενημερωση προγράμματος Μαρτίου


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων μηνός Μαρτίου


4 Μαρτίου ημέρα Σαββάτο ωρα 10 π.μ.: συμμετέχουμε   με τον Σ.Ο. «Τριαντάφυλλο  Σιαπέρα» που φιλοξενείτε στον Σύλλογό μας ,στο 6ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλήμα ΣΚΑΚΙ Δήμου Φυλής 2017     , στην Αίθουσα του Συλλόγου μας υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

6 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα  ώρα 7 το απόγευμα στον Σύλλογό μας.: Σεμινάριο πρακτικής αυτοάμυνας βασισμένο σε τεχνικές του ΚΟΥΝ ΦΟΥ.   ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ.  (απαιτούνται φόρμα και αθλητικά παπούτσια  χωρις φαγητό). Υποχρεωτική Δήλωση συμμετοχής  (μόνο για 20 ατομα).  

12 Μαρτίου ημέρα Κυριακή : Πεζοπορία από Φρούριο Χασιάς προς ταβέρνα Αρχοντικό – απόσταση 7.5 χλμ. (μόνον για όσους μπορούν να περπατούν στα δύσκολα) ΄Ωρα αναχώρησης 10.00 από το Σύλλογο με τα αυτοκίνητά μας.   Επιστροφή προς το μεσημέρι.: Αρχηγός κ. Νίκος Χαλκιώτης & Γιώργος Πετρόπουλος.

15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη – ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου μας:,η 6η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας : Α’ μέρος ομιλία για την πρόληψη των συνήθων καρκίνων στη γυναίκα σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών & Φυλής   – Β΄ Μέρος χορός και  εδέσματα που θα φέρουν οι παρευρισκόμενες κυρίες.

19 Μαρτίου Μονοήμερη Εκδρομή    :Μονή Δαμάστας – Παύλιανη Φθιώτιδας:    .Τιμή 16 ευρώ ανά άτομο και για παιδιά 9 ευρώ.

20 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα ώρα 7.00 μ.μ. : Γελωτοθεραπεία (θεραπεία μέ γέλιο!!!!!) με την κοινωνική Λειτουργό κ. Ιωάννα Λιόση. Είναι μία διασκεδαστική και υγιής μορφή άσκησης με ευεργετικά οφέλη για το σώμα, το νου και τα συναισθήματα. Το γέλιο άλλωστε , ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα καθιστώντας μας περισσότερο ανθεκτικούς και το πιο σημαντικό καταλύει το στρες, το αίτιο του 95% των  ασθενειών στον σύγχρονο κόσμο.
Για την συμμετοχή σας σε ομάδα γελωτοθεραπείας πρέπει να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση που θα σας δοθεί πριν την έναρξη και να ξέρετε τα ακόλουθα: Η ομάδα είναι μόνο για ενήλικες- να φοράτε ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για άσκηση- να έχετε μαζί σας νερό και πετσετούλα. Να έχετε μαζί σας κουβερτιτσα ή ζακετούλα και  να έχει περάσει τουλάχιστον ένα τρίωρο από το μεσημεριανό σας γεύμα  και κυρίως να φέρετε μαζί σας την καλή διάθεση και την όρεξή σας για πολύ κι ατέλειωτο γέλιο!!!!



Για περισσότερες πληροφορίες:
Πρόεδρος κ. Κωβαίου  τηλ. επικ. 6977349267 

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΟΥΣΑ -ΤΥΡΝΑΒΟ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
25-26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ -ΝΑΟΥΣΑ- ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ήταν μία εκδρομή Υπέροχη με σύμμαχο τον καιρό, χωρίς βροχή, παρακολουθήσαμε τα Αποκριάτικα Έθιμα στην Νάουσα και στον Τύρναβο.


Το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς. Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι, μας συνόδευε σε κάθε μας βήμα, καθώς χόρευαν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια).
Στον Τύρναβο   παρακολουθήσαμε τις διονυσιακές εκδηλώσεις. Ένα από αυτά τα έθιμα που έκαναν τον Τύρναβο ξακουστό είναι το έθιμο του «Μπουρανί», ο κόσμος γυρίζει ανάποδα και βασιλεύει η λησμονιά της καθημερινότητας τα ταμπού και οι απαγορεύσεις παραμερίζονται . 

Γενίσταροι  & Μπούλες

























ΤΥΡΝΑΒΟΣ






 






ΠΙΚ ΝΙΚ  ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ












  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!! 
  ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ