ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ενημερωση προγράμματος Μαρτίου


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων μηνός Μαρτίου


4 Μαρτίου ημέρα Σαββάτο ωρα 10 π.μ.: συμμετέχουμε   με τον Σ.Ο. «Τριαντάφυλλο  Σιαπέρα» που φιλοξενείτε στον Σύλλογό μας ,στο 6ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλήμα ΣΚΑΚΙ Δήμου Φυλής 2017     , στην Αίθουσα του Συλλόγου μας υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

6 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα  ώρα 7 το απόγευμα στον Σύλλογό μας.: Σεμινάριο πρακτικής αυτοάμυνας βασισμένο σε τεχνικές του ΚΟΥΝ ΦΟΥ.   ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ.  (απαιτούνται φόρμα και αθλητικά παπούτσια  χωρις φαγητό). Υποχρεωτική Δήλωση συμμετοχής  (μόνο για 20 ατομα).  

12 Μαρτίου ημέρα Κυριακή : Πεζοπορία από Φρούριο Χασιάς προς ταβέρνα Αρχοντικό – απόσταση 7.5 χλμ. (μόνον για όσους μπορούν να περπατούν στα δύσκολα) ΄Ωρα αναχώρησης 10.00 από το Σύλλογο με τα αυτοκίνητά μας.   Επιστροφή προς το μεσημέρι.: Αρχηγός κ. Νίκος Χαλκιώτης & Γιώργος Πετρόπουλος.

15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη – ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου μας:,η 6η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας : Α’ μέρος ομιλία για την πρόληψη των συνήθων καρκίνων στη γυναίκα σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών & Φυλής   – Β΄ Μέρος χορός και  εδέσματα που θα φέρουν οι παρευρισκόμενες κυρίες.

19 Μαρτίου Μονοήμερη Εκδρομή    :Μονή Δαμάστας – Παύλιανη Φθιώτιδας:    .Τιμή 16 ευρώ ανά άτομο και για παιδιά 9 ευρώ.

20 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα ώρα 7.00 μ.μ. : Γελωτοθεραπεία (θεραπεία μέ γέλιο!!!!!) με την κοινωνική Λειτουργό κ. Ιωάννα Λιόση. Είναι μία διασκεδαστική και υγιής μορφή άσκησης με ευεργετικά οφέλη για το σώμα, το νου και τα συναισθήματα. Το γέλιο άλλωστε , ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα καθιστώντας μας περισσότερο ανθεκτικούς και το πιο σημαντικό καταλύει το στρες, το αίτιο του 95% των  ασθενειών στον σύγχρονο κόσμο.
Για την συμμετοχή σας σε ομάδα γελωτοθεραπείας πρέπει να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση που θα σας δοθεί πριν την έναρξη και να ξέρετε τα ακόλουθα: Η ομάδα είναι μόνο για ενήλικες- να φοράτε ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για άσκηση- να έχετε μαζί σας νερό και πετσετούλα. Να έχετε μαζί σας κουβερτιτσα ή ζακετούλα και  να έχει περάσει τουλάχιστον ένα τρίωρο από το μεσημεριανό σας γεύμα  και κυρίως να φέρετε μαζί σας την καλή διάθεση και την όρεξή σας για πολύ κι ατέλειωτο γέλιο!!!!



Για περισσότερες πληροφορίες:
Πρόεδρος κ. Κωβαίου  τηλ. επικ. 6977349267 

Δεν υπάρχουν σχόλια: