ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ  
ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς, λειτουργεί  από το 2007, στην Συνοικία της Ζωφριάς Δήμου Φυλής και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , με  550 μέλη στο ενεργητικό του.

Σκοποί  του Συλλόγου είναι:
Η Ενασχόληση και προβολή με πολιτιστικά-λαογραφικά-κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, με θέματα εξωραϊσμού-προστασίας του περιβάλλοντος της περιοχής, την διοργάνωση Πολιτιστικών & Ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, την δημιουργία χορευτικών – αθλητικών και θεατρικών τμημάτων  και ότι άλλο συναφές για την ευόδωση των σκοπών της συνοικίας Ζωφριάς.

Δραστηριότητες του Συλλόγου:
Στα 10 χρόνια πορείας του, στεγάζετε σε μία αίθουσα 100 τετρ. Μέτρων, στην οποία αναπτύσσονται πολιτιστικές-ψυχαγωγικές & κοινωνικές εκδηλώσεις, μαθήματα χορού μικρών και μεγάλων ,εδώ και τρια χρόνια με προσέλευση 70 ατόμων με συνεχόμενη αύξηση αυτών ,με την χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου.

Φιλοξενεί τον Σκακ.Ομιλος. «Τριαντάφυλλο Σιαπέρα», προκειμένου να  εκπαιδεύονται τα παιδιά στο σκάκι της περιοχής ,  υπό την προεδρεία του κ. Γιώργου Ζαχουλίτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την θέληση να συνεχίσει να υπηρετεί τον σκοπό του Συλλόγου ανιδιοτελώς , προκειμένου να παρέχει πολιτισμό & Εξωραϊσμό στην συνοικία της Ζωφριάς.

Το μεγάλο χορευτικό για πρώτη φορα ,θα χορέψει χορούς από την Μυτιλήνη.
1.    Τον Μαζεμένο – 2. Τον Καρσιλαμά - καρεκλάδικο- 3.  Φωτιές

Βλέποντας την χορευτική μας ομάδα , παρατηρείτε ότι απαρτίζεται από ανθρώπους διαφόρων ηλικιών. Χορεύουν ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, ο παππούς και ο εγγονός, ή μητέρα και κόρη, η πεθερά και νύφη. Συνυπάρχουν αρμονικά συνδυάζοντας την εμπειρία του παλιού με την φλόγα και τον παρορμητισμό του νέου, ακολουθώντας αυτό που έμαθαν από τους τόπους καταγωγή τους, προσφέροντας μας αυτό που θα δείτε , το τόσο ομορφο και θαυμαστό αποτέλεσμα.






 






 




















 


 








Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ,ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Παππού Χρήστο για την φιλοξενία του χορευτικού μας στις εκδηλώσεις των πολιούχων, το Ν.Π.Δ.Δ. η " ΠΑΡΝΗΘΑ" και τον πρόεδρο του  κ. Μαυροειδή Γιώργο , και τους συνεργάτες του για την στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα. 

Ευχαριστούμε το μεγάλο χορευτικό για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις, επισημαίνοντας την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν , αφήνοντας πίσω οικογενειακές υποχρεώσεις , προκειμένου να ετοιμαστούν για την παρουσίαση στο σύντομο χρονικό περιθώριο που είχαν

και τέλος ευχαριστούμε την εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου, η οποία με πολύ αγάπη και επαγγελματισμό , κατάφερε ένα αρχάριο γκρουπ χορευτών να εντυπωσιάσει το κοινό του Δήμου Φυλής. 

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ζωφριά Πανηγύρι 2016





Πρώτη παρουσίαση του Μεγάλου Χορευτικού του Πολ. & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς στον Πανηγύρι του Δήμου Φυλής 2016. Χορός από την Μυτιλήνη "φωτιές"