ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

7ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Δελτίο τύπου:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς με 144 ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους σε δύο διαδρομές:  μεγάλη 7 χλμ και μικρή  500 μ..

Η Εκδήλωση  ήταν συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ζωφριάς και του "Σ.Ο. Τριαντάφυλλος Σιαπέρας"

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης , την περιφρούρησαν :η Τροχαία Ν. Ιωνίας , η Αστυνομία Άνω Λιοσίων, Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας, ασθενοφόρο , μηχανάκια και ποδηλάτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και του ευχαριστούμε : ο κ. Θανάσης Σχίζας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Γιώργος Μαυροειδής .. Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Φυλής, ο Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας κ. Χατζητρακόσιας Νίκος, ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών  Ανω Λιοσίων κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, ο κ. Κούρκουλος Γιώργος... πρόεδρος  των παιδικών σταθμών, κ. Τσολακίδης Κυριάκος .. γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου , και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου κ. Μόνικα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν  για να πραγματοποιηθεί η Ποδηλατάδα , όλα τα ανωτέρω μέσα, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου τον κ. Οικονομάκη Μιχάλη ,  την δημοσιογράφο κ. Τριανταφύλλου Ευμορφία και τον ¨ΦΥΛΑΡΧΟ" , τον Γυμναστή Σπύρο Καρτσωνάκη.   



Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως του χορηγούς μας για την προσφορά τους σε δώρα , που στήριξαν την εκδήλωση των Συλλόγων της Ζωφριάς και κατ΄επέκταση του συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες κυρίως της συνοικίας μας  , δίνοντας έτσι κίνητρο για  την συμμετοχή των ποδηλατών, πετυχαίνοντας έτσι την ζωντάνια της συνοικίας μας και την δυνατότητα στους Συλλόγους να πραγματοποιούν  όμορφες εκδηλώσεις και είναι οι παρακάτω:


















&  B -B accessories  επί της οδού Ελευθερίας 36 στον κορμό Λεωφορείων στα Άνω Λιόσια


κάτω: η Δημοσιογράφος κ. Ευμορφία Τριανταφύλλου


κατω: ο κ. Σπύρος Καρτσωνάκης ... Γυμναστής

Δημήτρης Ατσάμπος...CycleSport
 κάτω: μαμάδες και μπαμπάς σε πλήρη ετοιμότητα!!!!!



 Ραντεβού του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Περηφάνια και συγκίνηση για τον άθλο του Σπύρου Χρυσικόπουλου ...


... στην 7η Ποδηλατάδα της Ζωφριάς

πηγή ΦΥΛΑΡΧΟΣ

Φωτό αρχείου από την τιμητική εκδήλωση για τον Σπύρο, στον περσινό 6ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς
 Η μητέρα του Σπύρου Ειρήνη Στασινοπούλου δέχεται τα θερμά συγχαρητήρια του Γιώργου Μαυροειδή και την ανθοδέσμη του Συλλόγου της Ζωφριάς για να την παραδώσει στον Υπεραθλητή
Περήφανος πατέρας ο Σάκης Χρυσικόπουλος μαζί με την Πρόεδρο Ευαγγελία Κωβαίου 

Πέρσι τέτοιο καιρό στην 6η Ποδηλατάδα του Συλλόγου της Ζωφριάς τα μικρά μέλη του είχαν στεφανώσει τον Σπύρο Χρυσικόπουλο για την επιτυχία του στον Τορωναίο Κόλπο της Χαλκιδικής όπου πέτυχε να διανύσει τον τετραπλό διάπλου. 

Τότε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς του είχε εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του και για το επόμενο βήμα του που ήταν η «βουτιά» των 140 χιλιομέτρων από Ρόδο για Καστελόριζο, μέσα σε 48 ώρες. 

Κι αν ο Σπύρος που έπεσε από τη Ρόδο το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου δεν τα κατάφερε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη δεύτερη νύχτα της κορυφαίας προσπάθειάς του, στη συνείδηση και στην καρδιά όλων μας είναι νικητής! 
Κολύμπησε πάνω από 30 ώρες και πάλεψε με τα κύματα διανύοντας την απόσταση των 100 χιλιομέτρων … Ο ίδιος στη σελίδα του στο Face Book ανέφερε τα εξής: 

«Μετά από 30 ώρες κολύμπι και περίπου 100km στο Ανοιχτό πέλαγος του Αιγαίου , αποφάσισα την 2η νύχτα να εγκαταλείψω την προσπάθεια μου (Ρόδος - Καστελλόριζο 140κμ nonstop).
Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχεδόν απαγορευτικές κι επικίνδυνες όταν πλησίασα στις ακτές της Τουρκίας παρά τις λίγο καλύτερες αρχικές προβλέψεις .
Είμαι καλά στην υγεία μου και βρίσκομαι στο Καστελλόριζο με ιατρική φροντίδα εξαιτίας στομαχικών διαταραχών λόγω του υψηλού κυματισμού .
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη στην προσπάθεια μου αυτή .» 

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του ο Σύλλογος της Ζωφριάς, ο Σύλλογος της γειτονιάς του που ανέδειξε στον τόπο τον Υπεραθλητή και υπήρξε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, κατά την λήξη της 7ης Ποδηλατάδας, δια στόματος της Προέδρου του Ευαγγελίας Κωβαίου, του αφιέρωσε λόγια βαθιάς εκτίμησης κι αγάπης, προσφέροντας στην μητέρα του Ειρήνη Στασινοπούλου και στον πατέρα του Σάκη Χρυσικόπουλο, μια ανθοδέσμη για τον Σπύρο. 
Δείτε τι ακριβώς είπε η Ευαγγελία Κωβαίου



Εκεί και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής για να συγχαρεί τον Αθλητή και τους γονείς του και να δηλώσει απερίφραστα πως ο Δήμος Φυλής που στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Υπεραθλητή, θα είναι κοντά του και στο επόμενο βήμα του.


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η μητέρα του αθλητή Ειρήνη Στασινοπούλου η οποία παραλαμβάνοντας την ανθοδέσμη για τον Σπύρο από τον Γιώργο Μαυροειδή, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια του και στάθηκε ιδιαίτερα στη συγκλονιστική υποδοχή του στο Καστελόριζο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η αγάπη και ο θαυμασμός που δέχθηκε ο Σπύρος από τον κόσμο και τους μικρούς μαθητές ήταν αυθόρμητη και συγκινητική. 
«Τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα. Του ζήτησαν να γίνει επίτιμος Δημότης» τόνισε με σπασμένη φωνή η Ειρήνη, εν μέσω θερμού χειροκροτήματος. 
Δείτε τι είπε:


Πάνω συγκινημένοι οι γονείς του Σπύρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και κάτω ο Σάκης Χρυσικόπουλος περιγράφει στους Δημοτικούς Συμβούλους τις συγκλονιστικές δύσκολες στιγμές της δεύτερης νύχτας


Αυθόρμητη υποδοχή για τον Σπύρο από παιδιά στο Καστελόριζο



Ας μην πούμε όμως περισσότερα για την ώρα… Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Σπύρος που αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται για να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη που είναι η θάλασσα…



Αθρόα συμμετοχή και οικολογικά μηνύματα στην 7η Ποδηλατάδα στη Ζωφριά

πηγή ΦΥΛΑΡΧΟΣ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ)













Άκρως πετυχημένη και με σύμμαχο τον καλό καιρό υπήρξε και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά η Ποδηλατάδα που διοργάνωσαν με κέφι, μεράκι αλλά και όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για την ασφάλεια των ποδηλατών, ο Σύλλογος της Ζωφριάς και ο Σκακιστικός Όμιλος «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» . 

Έτσι φέτος τους δεκάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας, 144 συνολικά που ακολούθησαν τη μικρή και μεγάλη διαδρομή συνόδεψαν για την ασφάλειά τους, τρία περιπολικά της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας Φυλής και ασθενοφόρο. Σημαντική υπήρξε και η συνοδεία εθελοντών μοτοσικλετιστών που επίσης συνόδεψαν τις δίτροχες πορείες. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως για δεύτερη χρονιά φέτος το σύνθημα της 7ης Ποδηλατάδας ήταν «Ναι στην ανακύκλωση. Όχι στη Χωματερή». 
Όπως τόνισε και κατά το σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, η ανακύκλωση πρέπει να μπει κυρίως στα σχολεία και τα παιδιά να μάθουν να εκπαιδεύονται από μικρά και να κάνουν την ανακύκλωση υπόθεσή τους, γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Όσο η ανακύκλωση δεν γίνεται πράξη, οι χωματερές δεν πρόκειται να κλείσουν». 
Σε αυτή την σημαντική προσπάθεια ζήτησε και τη συνδρομή του Δήμου Φυλής, με τοποθέτηση ειδικών κάδων και άλλων ενεργειών που θα βοηθήσουν στη σημαντική αυτή, οικολογική προσπάθεια. 

Πολύτιμη υπήρξε επίσης και φέτος, η προσφορά των Χορηγών που μέσα από κλήρωση πρόσφεραν στους συμμετέχοντες 3 ποδήλατά αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών. 

Ευχάριστη έκπληξη και γέλιο αποτέλεσε το γεγονός ότι η δεύτερη μικρή νικήτρια της κλήρωσης ήταν η εκείνη που τράβηξε τυχαία το νούμερο, που ανήκε στον εαυτό της! 
Η Ευαγγελία Κωβαίου αλλά και πολλοί ακόμη της ευχήθηκαν να είναι πάντα τυχερή και να πετύχει στη ζωή της πολλά δικά της «νούμερα» και στόχους. 

Στην χαρά των Ποδηλατών και στην απονομή των δώρων που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Βορεινού σε κλίμα ενθουσιασμού, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειεδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Ζωφριάς. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos με τις εκκινήσεις της μεγάλης και της μικρής διαδρομής, καθώς και ο σύντομος χαιρετισμός της Προέδρου Ευαγγελίας Κωβαίου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό






























 

















Ιδού και η κλήρωση με τις απονομές