ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

7ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Δελτίο τύπου:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς με 144 ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους σε δύο διαδρομές:  μεγάλη 7 χλμ και μικρή  500 μ..

Η Εκδήλωση  ήταν συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ζωφριάς και του "Σ.Ο. Τριαντάφυλλος Σιαπέρας"

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης , την περιφρούρησαν :η Τροχαία Ν. Ιωνίας , η Αστυνομία Άνω Λιοσίων, Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας, ασθενοφόρο , μηχανάκια και ποδηλάτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και του ευχαριστούμε : ο κ. Θανάσης Σχίζας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Γιώργος Μαυροειδής .. Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Φυλής, ο Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας κ. Χατζητρακόσιας Νίκος, ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών  Ανω Λιοσίων κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, ο κ. Κούρκουλος Γιώργος... πρόεδρος  των παιδικών σταθμών, κ. Τσολακίδης Κυριάκος .. γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου , και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου κ. Μόνικα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν  για να πραγματοποιηθεί η Ποδηλατάδα , όλα τα ανωτέρω μέσα, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου τον κ. Οικονομάκη Μιχάλη ,  την δημοσιογράφο κ. Τριανταφύλλου Ευμορφία και τον ¨ΦΥΛΑΡΧΟ" , τον Γυμναστή Σπύρο Καρτσωνάκη.   



Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως του χορηγούς μας για την προσφορά τους σε δώρα , που στήριξαν την εκδήλωση των Συλλόγων της Ζωφριάς και κατ΄επέκταση του συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες κυρίως της συνοικίας μας  , δίνοντας έτσι κίνητρο για  την συμμετοχή των ποδηλατών, πετυχαίνοντας έτσι την ζωντάνια της συνοικίας μας και την δυνατότητα στους Συλλόγους να πραγματοποιούν  όμορφες εκδηλώσεις και είναι οι παρακάτω:


















&  B -B accessories  επί της οδού Ελευθερίας 36 στον κορμό Λεωφορείων στα Άνω Λιόσια


κάτω: η Δημοσιογράφος κ. Ευμορφία Τριανταφύλλου


κατω: ο κ. Σπύρος Καρτσωνάκης ... Γυμναστής

Δημήτρης Ατσάμπος...CycleSport
 κάτω: μαμάδες και μπαμπάς σε πλήρη ετοιμότητα!!!!!



 Ραντεβού του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: