ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς, συμμετέχει στο Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2017  , 16.30 μ.μ. με  εκκίνηση από το Συντριβάνι.

Καλούμε τα μέλη μας και φίλους , μικρούς - μεγάλους να δηλώσετε συμμετοχή στην Ομάδα του Συλλόγου Ζωφριάς.

Ελάτε να ντυθούμε μασκαράδες, έθιμο της πατρίδας μας από τους αρχαίους χρόνους  , να διασκεδάσουμε , να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Οι στολές θα δοθούν από το ΝΠΔΔ  " η Πάρνηθα"  μετ΄επιστροφής.

Εκκίνηση από τα γραφεία του Συλλόγου προς το Συντριβάνι, ωρα 16.00 μ.μ.

για το Δ.Σ

η πρόεδρος
κ. Κωβαίου Ευαγγελία

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ενημερωση για το Νέο Δ.Σ.


ΕΚΛΟΓΕΣ 2017
Στις 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν
 οι εκλογές  στον Σύλλογός μας. 
H Eφορευτική Επιτροπή που εκλέγηκε από την 11η Γενική Συνέλευση , αποτελείτο από την κ. Μίνα Ευσταθίου- την κ. Μαρία Κύτρου και την κ. Αναστασία Ντάβαρη.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου κ. Κουράση Χρυσούλας, η οποία ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το άρθρο 52 του Ν. 4446/2016 .  

Ευχαριστούμε θερμά την Εφορευτική Επιτροπή και 
ιδιαιτέρως την κ. Κουράση Χρυσούλα για την αφιλοκερδή παρουσία της στις εκλογές.κάτω: ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την κ. Ευσταθίου Μίνα.


& μετά τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. και η Εξελεγκτική Επιτροπή ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους ψηφοφόρους , συνεχίζοντας την βραδιά  με φαγοπότι που κέρασε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, γλεντώντας για άλλη μία φορά μέχρι αργά το βράδυ.