ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

1η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Την  1η Δενδροφύτευση στην οδό Ηρακλέους πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γεωργιάδη και το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

Λόγω τεχνικού κωλήματος , η διάνοιξη των λεκανών για την φύτευση 30 δένδρων που ηταν προγραματισμένο δεν έγινε, παρά μόνο για μόλις 11 δένδρα, τα οποία φυτεύθκαν από τους δημοτικούς υπαλλήλους και μέλη του Συλλόγου και κατοίκων, με την παρουσία του Αντιδημάρχου και της προέδρου του Συλλόγου κ. Κωβαίου. Δεν πειράζει όμως, ο Σύλλογός μας θα οργανώσει και άλλες δενδροφυτεύσεις και όπως δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος θα τις πραγματοποιήσουμε τον προσεχή Οκτώβριο. Το Δ.Συμβούλιο διά της προέδρου του Συλλόγου , ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του τμήματος πρασίνου για την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν στην δενδροφύτευση ,ενώ ήταν μη εργάσιμος μέρα, καθώς τον προιστάμενο κ.Καράλη Μιχάλη και τον υπεύθυνο κ. Ντάλιο Θανάση για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γεωργιάδη για την ανταπόκρισή του στον αίτημά μας, παρά το ότι είναι στα αυτονόητα των υποχρεώσεων του  και όπως δηλώνει ,ότι θα πρασινίσει όλο τον Δήμο Φυλής . ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.
Κάνουμε έκληση στους κατοίκους της Ζωφριάς να προστατεύσουν τα νεόφυτα δένδρα από τους ασυνήδειτους, να τα ποτίζουν όσα είναι κοντά στις κατοικίες τους και να τα συντηρούν από τα χόρτα.
Είναι χρέος όλων μας να τα προστατεύσουμε ,για την υγεία μας, το περιβάλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.


 





 Κάτω. Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Πουλόπουλος Παναγιώτης , έμπρακτα δείχνει πόσο πολύ αγαπά το πράσινο , γι΄αυτό και το ζητά συνέχεια  στο Δ.Σ. του Συλλόγου, όσο και στην Διοίκηση του Δήμου.


 





Δεν υπάρχουν σχόλια: