ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 5H ΕΚΔΗΛΩΣΗ " ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ " ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ



ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΦΡΙΑΣ:
Η βράβευση των παιδιών του σκακιστικού συλλόγου «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας»


Πάνω, οι μικροί αθλητές του σκάκι με τον Προπονητή τους Θοδωρή Αγραπίδη. Κάτω, τα παιδιά βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «η Πάρνηθα» Κώστα Σκαμαντζούρα και τον επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Σάββα Σάββα






Πρωταγωνιστές στο σκετς, ο μαθητής του 3ου Δημοτικού και ο… μπλε κάδος, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, υπό τα βλέμματα της Σταυρούλας Δήμου(Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ), του Κώστα Σκαμαντζούρα (Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «η Πάρνηθα»), Σάββα Σάββα (επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα Πολιτών»), Νίκου Χατζητρακόσια (Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων) και Νίκου Λιόση (Μέλους της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας), αλλά και του κόσμου της Ζωφριάς, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συλλόγου.





Οι πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά, βρέθηκαν και φέτος στο επίκεντρο της καλοκαιρινής γιορτής του συλλόγου της Ζωφριάς, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουνίου στην Πλατεία Ολυμπίου. Οι πρώτοι που ανέβηκαν επί σκηνής, έχοντας στο πλευρό τους τον προπονητή τους Θοδωρή Αγραπίδη, ήταν τα παιδιά τους σκακιστικού Συλλόγου «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας». Οι μικροί αθλητές του σκάκι, τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους, στην «1η εκδήλωση σκακιστικών προβλημάτων» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο της Ζωφριάς. Ακολούθησε ένα εξαίσιο θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο μπλε κάδος θέλει να γίνει φίλος σας», στο οποίο πρωταγωνίστησαν ένας μαθητής του 3ου Δημοτικού σχολείου Ζωφριάς και… ένας μπλε κάδος, που φοβόταν μην του συμβεί ότι και σε πολλούς κάδους σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι, που βρέθηκαν καμένοι και κατεστραμμένοι, από αγνώστους . Ήταν ένα εμπνευσμένο σκετς με σημαντικά οικολογικά μηνύματα, που χειροκροτήθηκε θερμά. Σειρά είχαν στη συνέχεια τα… «κορίτσια για φίλημα» του ΔΑΣ Ζεφυρίου, που επιδόθηκαν σε επιδείξεις ρυθμικής – γυμναστικής σε χορογραφίες της προπονήτριάς τους, Μαργαρίτας Πασιέντσεβα. Τη σκυτάλη πήρε ακολούθως, η παιδική σκηνή «ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ», που παρουσίασε την φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, με τίτλο, «του βυθού τα παραμύθια». Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν όλα τα παιδιά που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν οι θεατές των εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με τα μέλη του οικολογικού εργαστηρίου , έγιναν και κείνα ηθοποιοί, καθώς έστησαν την δική τους θεατρική παράσταση. Μια ξεχωριστή παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας μετέφεραν πολύτιμα οικολογικά μηνύματα ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση που προκαλούν τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους κάποιοι ασυνείδητοι, εγκαταλείποντας τις παραλίες μετά τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Το παιδικό πρόγραμμα, αποκλειστικός χορηγός του οποίου, υπήρξε το Καφέ – Σκηνικό, έκλεισε με ένδοξους ελληνικούς χορούς, από το παραδοσιακό – χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «η Πάρνηθα».
(ΠΗΓΉ ΦΥΛΑΡΧΟΣ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: