ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
AΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟ.
Με μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίες καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα σε πάσχοντες συνανθρώπους μας, γιόρτασε ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Ζωφριάς, την ημέρα της Γυναίκας. Τιμώμενα πρόσωπα οι Ελένη Καρανάσιου, προϊσταμένη του παραρτήματος του ΕΕΣ Άνω Λιοσίων και οι νοσηλεύτριες Άννα Δουλάμη, Μαρία Λούβρου και Αρετή Σβολοπούλου.
Το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί η γυναίκα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τέσσερις κυρίες που φροντίζουν τις πιο αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής, βράβευσε, σε μια όμορφη τελετή, ο σύλλογος της Ζωφριάς. Η πρόεδρος του Ευαγγελία Κωβαίου αναφέρθηκε τόσο στο νόημα της ημέρας αυτής που γιορτάζεται παγκοσμίως, όσο και στην ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χαρακτηρίζοντας σημαντικά τα μηνύματα που κουβαλούν μέσα τους και οι δύο φορείς. Χαρακτήρισε, επίσης, καλή τη συνεργασία με την προϊσταμένη και τις νοσηλεύτριες του παραρτήματος στα Άνω Λιόσια και παρότρυνε τα μέλη του συλλόγου, όσα φάρμακα έχουν και δεν τα χρειάζονται, να τα πάνε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου υπάρχει ανάγκη.
Από την πλευρά της, η Ελένη Καρανάσιου υπογράμμισε ότι, σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς, κρατικούς και μη, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι στο πλευρό κάθε ανθρώπου, οικογένειας ή ομάδας που αντιμετωπίζει δυσκολίες χωρίς να θέτει φυλετικά, εθνικά ή οικονομικής κατάστασης όρια στη δράση του.
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν αρκετές γυναίκες – μέλη του συλλόγου και όχι μόνο, οι οποίες έφτιαξαν εξαιρετικά φαγητά και μαζί με το κρασί που πρόσφερε ο σύλλογος, δημιούργησαν μια όμορφη βραδιά.


Τα μέλη του ΔΣ της Ζωφριάς με την προισταμένη και τις νοσηλεύτριες του ΕΕΣ (1). Μοιράζοντας τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναίκες (2,3). Αρκετές ήταν οι γυναίκες που δήλωσαν παρούσες (4,5), ανάμεσά τους και οι μοναδικοί δύο άντρες μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν(6)
imera gynaikas zofria1imera gynaikas zofria2imera gynaikas zofria3
imera gynaikas zofria4imera gynaikas zofria5imera gynaikas zofria6
πηγή Δυτική ΄Οχθη











Δεν υπάρχουν σχόλια: