ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 2015


Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας πραγματοποιήθηκε  στον Σύλλογο Ζωφριάς με μεγάλη επιτυχία .Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από τα μέλη και τους κατοίκους της Ζωφριάς και φίλων.



Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  και αναφέρθηκε για την Ημέρα της Γυναίκας, έδωσε τον λόγο στην εκπαιδευτικό κ. Καρούντζου Αλίκη , η οποία με τον δικό της τρόπο , έβαλε τις παρευρισκόμενες κυρίες με ερωτηματολόγιο, συζήτηση και απαντήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να προβληματιστούν εσώψυχα, με αφορμή την Ημέρας της Γυναίκας. Η εκδήλωση συνοδευόταν με προβολή ντοκιμαντέρ , τα οποία αναφέρονταν στην Ημέρα της Γυναίκας ιστορικά μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου τίμησε μία ξεχωριστή γυναίκα για την παρουσία της στον Σύλλογο  επί ένα χρόνο ,την χοροδιδάσκαλο κ. Σπηλιοπούλου Αργυρώ. 
Τιμήθηκε για την προσφορά της στην Παράδοση, η οποία καταχειροκροτήθηκε , επειδή είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου.

Ακολούθησε η κλήρωση ενός ρολογιού αξίας, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου Πολύτιμο, το οποίο κέρδισε ένα μέλος του Συλλόγου.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, είχε φαγοπότι με τα εδέσματα που προσέφεραν οι παρευρισκόμενες κυρίες και   χορός   με την συμμετοχή της χοροδιδασκάλου κ. Σπηλιοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κρεμμύδας Γιάννης, πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Σάββας Σάββας επικεφαλής της Παράταξης Ενότητας Πολιτών και Δημοτικός Σύμβουλος, η κ. Χριστοπούλου Μαρία και Λία Καψή, μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Ανω Λιοσίων.

Η Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. ,ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης,  ευχαρίστησε το Ν.Π.Δ.Δ. η "ΠΑΡΝΗΘΑ" και τον πρόεδρο κ. Μαυροειδή Γιώργο για την πολύτιμη συνεργασία του, καθώς και τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους κ.κ. Βάμβουκα Παντελή και Γιώργο, ιδιοκτήτες του Κοσμηματοπωλείου ΠΟΛΥΤΙΜΟ  για την προσφορά τους στον Σύλλογο για άλλη μία φορά , την κ. Λογαρά Εφη που έχει  Ανθοπωλείο στην Αγία Βαρβάρα στο Ιλιον , για την προσφορά της στα λουλούδια .



 κ. Αλίκη Καρούντζου





 χοροδιδάσκαλος κ. Σπηλιοπούλου Αργυρώ




η τυχερή που κέρδισε το ρολόι
 








 η φωτογράφος του Ν.Π.Δ.Δ. Η "ΠΑΡΝΗΘΑ"  

Δεν υπάρχουν σχόλια: