ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Πηγή Φύλαρχος

Πρωταγωνιστές τα παιδιά στην καλοκαιρινή γιορτή της Ζωφριάς...

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος «Μόνο με το χαμόγελο των παιδιών μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο»





Με Πρωταγωνιστές τα παιδιά για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε ο Σύλλογος της Ζωφριάς την καλοκαιρινή του γιορτή , το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο του ΒΟΡΕΙΝΟΥ που γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους.
Κατά την ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής  και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό  Οργανισμό για την στήριξή του. Εν συνεχεία,  αναφέρθηκε στη πολυδιάστατη δράση του Συλλόγου αλλά και στα προβλήματα της Συνοικίας, δίνοντας προτεραιότητα στην οριστική απομάκρυνση της χωματερής.
Εκπροσωπώντας το Δήμο Φυλής ο «Ζωφριώτης» Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων του Δήμου με στόχο τη στήριξη του έργου τους. «Θέλουμε  οι πλατείες της πόλης μας να γεμίζουν από παιδιά γιατί μόνο με το χαμόγελο των παιδιών μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ευαγγελία Κωβαίου και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες και το έργο τους.
 Αναφορικά με τα προβλήματα στα οποία αναφέρθηκε η Ευαγγελία Κωβαίου, ο Πρόεδρος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται κοντά στο σύλλογο, με στόχο την επίλυσή τους. Κοντά στα μικρά και στα μεγάλα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν εξάλλου κι έδωσαν τις ευχές τους ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας και η Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Μαρία Χριστοπούλου.
Κατά τα λοιπά, τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι διασκέδασαν δεόντως με τον ανιματέρ, συμμετέχοντας ψυχή τε και σώματι στο ευφάνταστο show του, ενώ το πρόγραμμα έκλεισαν με τις εξαιρετικές χορογραφίες τους, τα υπέροχα κορίτσια του Γυμναστικού – Χορευτικού Συλλόγου η ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε η βράβευση των παιδιών που διακρίθηκαν στους αγώνες του 5ου τουρνουά μπλίτς (νέων κάτω των 16 ετών) που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας».
Ο Σύλλογος της Ζωφριάς ωστόσο δεν ευχήθηκε ακόμη «Καλό Καλοκαίρι» καθώς την Τετάρτη  22 Ιουνίου ετοιμάζει  επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια ζωής και δράσης. Και σ’ άλλα με υγεία λοιπόν.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 







































































Δεν υπάρχουν σχόλια: