ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη Μιχάλη



Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος  
κ. Οικονομάκη Μιχάλη
 με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας για τα προβλήματα της Ζωφριάς.

8 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου μας με τον Αντιδήμαρχο κ. Οικονομάκη, οπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της συνοικίας μας. Ηταν μία εποικοδομητική συνεργασία, όπου επισημάναμε τα προβλήματα που αφορούσαν της αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου, όπως καθαριότητα οδών- περισσότερους κάδους απορριμάτων  -την διέλευση των ανοικτών απορριμματοφόρων και φορτηγών ,καθαριότητα των πεζοδρομίων - περισσότερο πράσινο- συντήρηση και φύτευση των πλατειών μας κ.α.. Ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι μέσα στο 2017 , τα δίκαια αιτήματά μας θα επιλυθούν βήμα-βήμα και δήλωσε ότι θα είμαστε σε συνεργασία για ότι πρόβλημα προκύπτει προκειμένου να επιλύετε, ζητώντας την συνεργασίας μας. 

Επίσης παρευρέθηκε και ο Διευθυντής τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης , κ. Ντάκουρης Βασίλης , οπου μας ενημέρωσε μαζί με τον Αντιδήμαρχο, για την ισχύουσα νομοθεσία για τα αδέσποτα και τις υποχρεώσεις των κατοίκων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δεσμεύτηκε οτι προσεχώς θα πραγματοποιήσει Ημερίδα για την ενημέρωση των κατοίκων για τα αδέσποτα.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο και τον κ. Ντάκουρη Βασίλη για την συνεργασία που είχαμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: