ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

100 ΔΕΝΔΡΑ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ ΕΩΣ & ΟΔΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ - τμημα ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ & ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 

                           ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ, ΠΟΛ. & ΕΞΩΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ- Σ.Ο. "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΙΑΠΕΡΑΣ"- ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ 




΄Ηταν και θα είναι  πάγιο αίτημα  του Συλλόγου της Ζωφριάς να πρασινίσει η συνοικίας μας. 
Μετά από 7 χρόνια περίπου οργανωθήκαμε ξανά και πραγματοποιήσαμε την δενδροφύτευση.  


Η χαρά μας δε, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, που συμβάλλαμε όλοι οι φορείς και στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου , να δημιουργήσουμε  πρόσβαση των παιδιών του σχολείου  μας , προκειμένου να είναι ασφαλής για την σωματική τους ακεραιότητα.
Ο Σύλλογος των Γονέων έχοντας αγωνία για την ασφάλεια των παιδιών, επιχείρησε για άλλη μία φορά , γονείς μαζί με τα παιδιά τους , την χάραξη    ασφαλούς διαδρομής σε πρώτη φάση με γλάστρες και δένδρα ,με απώτερο σκοπό την βελτίωση αυτής. 
Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε και να αποδεχθούμε αυτό τον σχεδιασμό της ασφαλούς διαδρομής . 
Τα δένδρα που φυτεύτηκαν στις γλάστρες είναι κουτσουπιές  Είναι δενδρα αντοχής και μπορούν να αναπτυχθούν στις γλάστρες , σύμφωνα με τις επιλογές των γεωπόνων του Δήμου μας . Φυτεύτηκαν δε 4 τεράστια πλατάνια  στο "μπαλκόνι θα έλεγε κανείς της Ζωφριάς" στην άκρη του χώρου στάθμευσης του σχολείου μας.
Επίσης επί της οδού Ηρακλέους και στην Αγαμέμνονος φυτεύτηκαν κουτσουπιές - 2 ελιές  και ακακίες στην πλατεία στο Βορεινό.
Όλα τα δένδρα θα έχουν την εποπτεία της συντήρησης τους από το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας, αλλά απαιτείτε και η δική μας προστασία και πότισμα από όλους εμάς που θα έχουμε πλησίον μας  δένδρο φυτεμένο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :
τον Δήμο Φυλής και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού
 Τον Δημ. Σύμβουλο κ. Γεωργιάδη Βασίλη, με το οποίο συνεργαστήκαμε άψογα για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης , όπου είχε την εποπτεία της.

Τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Καθαριότητας κ. Οικονομάκη Μιχάλη , ο οποίος μας βοήθησε ουσιαστικά, καθώς και τους συνεργάτες του , οι οποίοι παρευρέθηκαν και στην δενδροφύτευση.

' Ολους τους εργαζόμενους του τμήματος Πρασίνου και ιδιαιτέρως τους Γεωπόνους  του Δήμου μας. κ. Ντάλιο Θανάση και την κ. Βικτώρια για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τους παρευρισκόμενους που στήριξαν την δράση μας : τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών Α.Λ.. κ. Καμαρινόπουλο Παναγιώτη - τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής τον κ. Κρεμμύδα Γιάννη, την πρόεδρο του Συλλόγου "ΝΑΜΑΣΤΕ" κ. Λιόση Ιωάννα και την συνεργάτιδά της κ. Ειρήνη Γκαρκασουλα, τον φίλο κ. Μήτσιο Αθανάσιο από την συνοικία του Γεννηματά , ο οποίος βοήθησε στην φύτευση , 

Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους και μέλη του Συλλόγου μας , οι οποίοι πραγματικά εργάστηκαν για την φύτευση των δένδρων. 
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία που είχαμε, τον πρόεδρο κ. Ζαρκογιάννη Θανάση και τα μέλη του Δ.Σ.  του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου  και την πρόεδρο κ. Μόνικα Θεοδοροπούλου. και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου 

Θα συνεχίσουμε με την ίδιο ζήλο να οργανώνουμε δενδροφυτεύσεις σε όλη των συνοικία μας.




















































1 σχόλιο:

Blogger είπε...

Πολύ ωραία η δεντροφύτευση. Αλλά από ότι είδα τα φυτέψατε σε χώρο 50x50 πόντους, δηλαδή όσο μία πλάκα πεζοδρομίου. Μετά από 5 χρόνια που θα μεγαλώσει ο κορμός του δέντρου τι θα γίνει; Θα σπάσουν όλες οι πλάκες πεζοδρομίου γύρο από το δέντρο. Σωστά;