ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018


ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Τμήμα ομαδικών πωλήσεων
Συγγρού 364, 176 74 Καλλιθέα
Τηλ.: +30 213 088 5742
Προς τον Υπεύθυνο Πολιτιστικών
Αξιότιμη κυρία, αξιότιμε κύριε,

Η δημοφιλέστερη μελοποίηση σαιξπηρικού δράματος, o Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Σαρλ Γκουνό, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη.

Τα τέσσερα εκτενή ντουέτα για τους εραστές της Βερόνας και οι διάσημες άριές τους αναπτύσσουν δραματουργικά την ιστορία από την αθώα αρχική συνάντηση των δύο νέων ως το τραγικό τους τέλος, από το ανάλαφρο «βαλς» της Ιουλιέττας έως την «άρια του δηλητηρίου» της ίδιας και από το εκστατικό τραγούδι του Ρωμαίου ως τον απαρηγόρητο μονόλογό του πάνω από το μνήμα της Ιουλιέττας. Παράλληλα, οι σκηνές πλήθους με τα εντυπωσιακά χορωδιακά, καθώς επίσης οι σκηνές χορού, δίνουν στο έργο λάμψη και ένα στοιχείο φαντασμογραφίας.

Στους ρόλους του τίτλου οι σπουδαίοι Μυρτώ Παπαθανασίου και Ισμαέλ Τζόρντι, πλαισιωμένοι από ένα λαμπερό καστ Ελλήνων μονωδών όπως οι: Άρτεμις Μπόγρη, Πέτρος Μαγουλάς, Δημήτρης Κασιούμης, Χάρης Ανδριανός και Αντώνης Κορωναίος.

Τους καταξιωμένους καλλιτέχνες πλαισιώνουν η Ορχήστρα και η Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός. Τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Αγαθάγγελλος Γεωργακάτος. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Γιοχάννες Συτς. Συμμετέχουν μέλη του Μπαλέτου της ΕΛΣ σε χορογραφία Βάλιας Παπαχρήστου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 25, 28 Φεβρουαρίου και 2, 4, 7 και 11 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ώρα έναρξης 19.30 (τις Κυριακές ώρα έναρξης 18.30).

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα αγοράς ομαδικών εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές για ομάδες των 10 ατόμων και άνω.
 Αναλυτικότερα, οι τιμές των ομαδικών εισιτηρίων διαμορφώνονται:
·       στην Α ΖΩΝΗ €50 από €55
·       στην Β ΖΩΝΗ €45 από €50
·       στην Γ ΖΩΝΗ €30 από €35
·       στην Δ ΖΩΝΗ €15 από €20
Για τα ομαδικά σπουδαστικά – μαθητικά, η τιμή διαμορφώνεται στα €12.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ  ΘΕΣΕΙΣ  .  

Θα παρακολουθήσουμε την Παράσταση στις  2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.  Αναχώρηση από τον Σύλλογο ώρα 6.00 μ.μ. με τα αυτοκίνητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: