ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

12η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Στις 28 Ιανουαρίου 2018 ώρα 11 το πρωί,
 πραγματοποιήθηκε η κοπή την Πρωτοχρονιάτικης Πίτας παρουσία μόνο των μελών του Συλλόγου μας  και 
στην συνέχεια η 12 τακτική Γενική Συνέλευση 
 του Συλλόγου μας στην αίθουσα του.

Η πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στον υπεραθλητή Ζωφριώτη Σπύρο Χρυσικόπουλο και του ευχήθηκε να πετύχει τον στόχο του που είναι  ο διάπλους Ρόδος Καστελόριζο 140 χλμ επί 40 ώρες περίπου συνεχούς κολύμβησης.
Επίσης αφιέρωσε από ένα κομμάτι πίτα στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, στην εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου  και ενα κομμάτι για την μνήμη του Γρηγόρη Πενταράκη που πρόσφατα έφυγε από την ζωή.
Στην συνέχεια η πρόεδρος κάλεσε το μέλος και πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου κ. Θανάση Ζαρκογιάννη, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι στην πρόεδρο κ. Κωβαίου. Επίσης  το μέλος Χρήστος Καρίπης και πρόεδρος του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου , ο οποίος το αφιέρωσε στον Σύλλογο.
Συνέχισαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου , ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, ο Γραμματέας κ. Πουλόπουλος Παναγιώτης, ο Ταμίας και πρόεδρος του Σ.Ο. Τριαντάφυλος Σιαπέρας κ. Ζαχουλίτης Γιώργος, η Κων/να Δρούκα,  και η κ. Κασνέστη Λέλα .
































 Στην συνέχεια έγινε ο Διοικητικός Απολογισμός του Συλλόγου από την Πρόεδρο και ο Οικονομικός Απολογισμός από τον ταμία κ. Ζαχουλίτη Γιώργο. Ο Πρόεδρος της  εξελεγκτικής επιτροπής κ. Κυριακού Κυριάκος διάβασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής  , ο οποίος ανέφερε ότι κατά τον  έλεγχο, διαπιστώθηκε  ότι όλες οι εισπράξεις και οι πληρωμές έγιναν με βάση τις αριθμημένες αποδείξεις και πράξεις του ταμείου έχουν καλώς σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις του Δ.Σ. ή της Γ.Σ..
Η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία αναφέρθηκε κατ΄αρχήν στις Πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα κυριότερα εξωραιστικά προβλήματα της Ζωφριάς. Μεταξύ άλλων η κατασκευή του 8ου Δημ. Σχολείου, στην ασφαλτόστρωση των δρόμων, στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Μεγ.  Αλεξάνδρου, στην βελτίωση και επέκταση του Φωτισμού, στην τοποθέτηση στεγάστρων στις στάσεις του Λεωφορείου, το συγκοινωνιακό πρόβλημα, στο κλείσιμο της χωματερής και  κυρίως στην εξαίρεση του Λατομείου Μουσαμά από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό , την ανακατασκευή των παιδικών χαρών.

   Ο Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος, καλέστηκε από την Πρόεδρο, προκειμένου να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα έργα που έχουν ανακοινωθεί και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα τους.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι αρκετοί δρόμοι στην Ζωφριά θα ασφαλτοστρωθούν, τα στέγαστρα είναι στο στάδιο της Μελέτης, ο φωτισμός είπε ότι θα βελτιωθεί, ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια το 715 και 716 που είναι τοπικά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των μαθητών  προς το Κέντρο των Λιοσίων και υπογράμμισε ότι η Χωματερή θα κλείσει από μόνη της γιατί δεν χωράει άλλα απορρίμματα πολύ σύντομα και ότι το Λατομείο Μουσαμά θα φυτευτεί και δεν θα επιτρέψει την χρήση του για απορρίμματα. 










κάτω: Ο Γρηγόρης Αιδώνης , μέλος του χορευτικού έδωσε το κομμάτι της πίτας στην
 χοροδιδάσκαλο μας κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου .

Μετά τον Απολογισμό των Οικονομικών , έληξε η 12 Γεν. Συνέλευση 
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Κώστα Ρήγα και
 την Γραμματέα κ. Μαρία Κούτρα για την βοήθειά τους στην διαδικασία της  Γ.Συν.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση και την κ. Δρούκα Κων/να για την νοστιμότατη  πρωτοχρονιάτικη πίτα που μας έφτιαξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: